2199200 Thermobaby Vasco вана+поставка+повивалник+тръба Grey Charm


Производител: Thermobaby
Модел: NEW024286
Наличност: Изчерпанa
274.55лв.
-+

Време е за баня! Ваната VASCO от Thermobaby предлага приятно прекарване на бебето и на мама!

Поставката за вана на VASCO позволява повдигането на ваната за повече комфорт при къпане на бебето.

Със своята форма и заоблени ръбове, ваната VASCO е проектирана да предложи на бебето оптимален комфорт по време на банята.

Крачетата се разгъват лесно от долната страна на ваната благодарение на иновативна кръстосана система за още по-голяма безопасност. Благодарение на функцията за сгъване на краката, цялата система Vasco заема малко място и може лесно да се съхранява, когато не се използва.

Когато къпанетоп приключи, с помощта на включения в комплекта маркуч лесно и бързо можете да изпразните коритото

Включени капак с подложка за преобличане

Капакът може да се постави върху бебешко легло (максимална ширина 60 см) благодарение на системата за закрепване с прорези за отлична опора, както и върху ваната VASCO благодарение на щипките. Практично и модерно решение с повдигнати страници за предотвратяване на всякакъв риск от падане. Оборудван е с подвижна подложка за повиване, покрита с лесно перещо се PVC. 

Може да се използва от раждането до 12 месеца или до 11 кг.

Комплектът включва:

  • вана,
  • сгъваема основа с дървени крака,
  • дренажна тръба,
  • маса за преобличане

Защо да изберете VASCO:

 Включва  вана и маса за повиване в едно

Лесно се сгъва и не заема място

Има иновативен дизайн

Здрава 

Произведена във Франция

Спецификация:

Размери на ваната: Д 78,5 см x Ш 50 см x В 24,5 см

Опции: възможност за поставяне на подложка за къпане

Размери на повивалника: 76 x 45 cm

Височина на ръбовете на масата за повиване: 15 см отстрани, 13 см в главата

Материал: Полипропилен; Полиамид с фибростъкло;  Дървени крака
Отговаря на стандарт: EN 12221 и стандарт: EN 17072: 2018

Подходяща от  раждането до 12 месеца и до 11 кг 

Едно от нещата, за които много нови родители се притесняват, е да къпят новородените си бебета. Знаем чувството. Къпането на бебето за първи път може да накара и най-спокойния човек да изпадне в паника!

Но с правилните основни принадлежности за къпане под ръка ще откриете, че времето за къпане не е нещо, от което да се страхувате. Вместо това, това е нещо, което да очакваме с нетърпение. Времето за къпане е чудесен начин за вас и вашето бебе да се сближите. Освен това е фантастичен начин да се отпуснете и просто да се забавлявате.

По принцип можете да изкъпете бебето си с вана, бутилка шампоан и малко бебешки сапун. От друга страна, има доста неща, които можете да добавите към вашия контролен списък, за да извлечете максимума от времето за къпане на бебето, а именно бебешкият комплект с всичко необходимо за къпане на бебето, който ви предлагаме по- горе. Направете го още по-приятно с тези подбрани бебешки неща!

За да направите целия процес на къпане лесен, също така е добра идея да подготвите предварително необходимите неща за вашето бебе след къпане. Някои от тези основни неща за бебето включват бутилка лосион или овлажнител, ножица за нокти, пила за нокти, бебешка четка с мек косъм и вазелин.


Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024