Доставка

УСЛОВИЯ ЗА  ДОСТАВКА

Ние доставяме поръчаните от Вас продукти до точен адрес (с куриер на фирма "Лео") и до офис на "Еконт".

1. Условия за доставка на дрехи за бременни, козметика, аксесоари (не важи за мебелите и сгъваемите кошари в секция "Детска стая").

2. Условия за доставка на мебели (дървени легла, скринове и гардероби), матраци и сгъваеми кошари от секция "Детска стая".

____________________________________________________
1. Условия за доставка на дрехи за бременни, козметика и аксесоари:
Преференциални условия за всички наши клиенти:
Безплатна доставка при покупка над 95 лева! (не важи за мебели и аксесоари)
Фиксирана доставка 4.50 лева до всички точки на страната при покупка под 95 лева! 

Формиране на цената за доставка:
Цената на доставката се изчислява автоматично при окончателно финализиране на поръчката според тарифите на нашия превозвач.
Ако плащането на продукта става с наложен платеж, то обявената стойност на покупката заедно със сумата за доставка се заплаща от получателя в момента на получаване на пратката.
Ако плащането на продукта става през еРау с кредитна/дебитна карта/превод, то получателят  заплаща цената на своята поръчка заедно с автоматично формираната цена за доставка, изчислена при окончателното финализиране на поръчката си, като следва стъпките за плащане през еРау, които ще получи като инструкции в отделно писмо веднага, след като направи поръчката си. След получаване на преведената сума ние ще изпратим поръчката на посочения адрес за доставка.
Ако плащането на продукта е чрез изплащане, то получателят първо бива проверен дали е одобрен за кредит през БНП Париба, след което му се изпраща поръчката, ако е одобрен. За повече информация за закупуване на изплащане прочетете тук.

Срок за доставяне на стоката: от 1 до 5 работни дни (при козметични продукти и някои аксесоари: от 1 до 7 работни дни). Ако установим, че козметичен продукт е изтеглен от търговската мрежа или че поръчаната дреха не е налична, клиентът ще бъде уведомен в рамките на 7 дни за невъзможността поръчката му или част от нея да бъде доставена.
При получаване на пратката клиентът трябва да провери съдържанието ѝ в момента на получаването за повреда при превоза и в присъствието на куриера, като в случай, че установи увреждане съдържанието на пратката вследствие на превоза, се съставя констативен протокол.


2. Условия за доставка на мебели и матраци от секция "Детска стая":
МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКА ЗА ПОВЕЧЕТО АРТИКУЛИ В СЕКЦИЯ "ДЕТСКА СТАЯ" Е ФИКСИРАНА В ОПИСАНИЕТО НА ПРОДУКТИТЕ И СЕ НАЧИСЛЯВА ПРИ ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА.
Всички продукти за обзавеждане на бебешката и детска стая ще бъдат подготвени според Вашите конкретни желания за цветове и модели, избрани по време на поръчката, и ще Ви бъдат доставени в рамките на 12-14 работни дни за определени продукти или в рамките на 10-20 работни дни за други продукти. Преди да бъде придвижена за подготвяне  направената поръчка, е възможно наш представител да се свърже с Вас на посочения телефон или електронна поща за потвърждение на изискванията откъм модел и цветови гами на продукта.
Доставката се извършва с куриерска фирма, като Вие заплащате само обявената към описанието на всеки отделен продукт стойност за доставка. Остатъкът до пълния размер на сумата за доставка се поема от нас.
За удобство на клиента, поради деликатността на продуктите от гледна точка на тегло, поръчката ще Ви бъде пратена само след предварително съгласуване с Вас на посочения телефон.

Начин на плащане
Наложен платеж- заплащате обявената стойност на поръчката и фиксираната стойност за доставка в момента на получаване на доставката. Стойността на услугата „Наложен платеж” е включена в цената за доставка.

еРау- заплащате обявената стойност на поръчката и фиксираната стойност за доставка през еРау, като следвате инструкциите, които изпращаме. 

Закупуване на изплащане- ще бъдете проверени дали отговаряте на изискванията и условията на кредитната институция. Проверете изискванията тук

Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2019