Указание за размери

Как да свалите своите мерки? 

Като основно правило поставете мерителната лента по- тялото, но не стегната. Ако се измервате сами, вземете своите мерки повече от веднъж в няколко различни пози.

1. Измерване на гръдния кош/ бюста:

Просто измерете най- широката част от гръдния си кош около бюста, поставяйки мерителната лента под мишниците.

2. Измерване на талията:

При дрехите за бременни талията не е от значение, тъй като дизайнът им е пригоден за коремчето и във всички случаи дрехата ще стане.

3. Измерване на ханша:

Измерете най- широката част около бедрата и дупето.

4. Определяне на размери за сутиен:

Първо, вземете своите мерки на гръдния кош в областта точно под бюста. След това, за размера на чашката, вземете мерките на най- широката част около гръдния кош, обхващайки обиколката около гърдите.

Наръчник за дамските мерки на дрехите

Проверете в кои сантиметри от таблицата попадате според свалените току- що от Вашето тяло мерки и така ще определите кой е Вашият размер.

При блузи и рокли обърнете най- голямо внимание на сантиметрите в областта около бюста, защото широките кройки на дрехите надолу, в областта на талията, така или иначе ще паснат на тялото.

При дънки, клинове и панталони обърнете внимание на сантиметрите в областта на ханша (най- широката част на бедрата и дупето), защото нагоре, в областта на корема/талията, кройките са широки и ще Ви паснат добре. Еластичността на дънковия плат предполага отпускане при носене, така че не се тревожете, ако в началото продуктите от дънков плат Ви се сторят тесни.

Бикини не се връщат или подменят поради хигиенни причини.Наръчник за определяне размера на чорапогащи

Чорапогащи не се връщат или подменят поради хигиенни причини.Наръчник за определяне размера на сутиен

Вашият размер е този, в който се засичат мерките под бюста и около бюста.


Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024