Доставка

УСЛОВИЯ ЗА  ДОСТАВКА

-----------------------

Моля, пазете товарителницата, придружаваща вашата пратка, защото според нормативната уредба на Република България всеки търговец, притежаващ електронен магазин, има право да не издава касов бон, като товарителницата изцяло поема функцията на касов бон.


При необходимост от рекламация, може да се наложи да представите товарителницата.
 
Свържете се с нас за повече информация!


Основание за посоченото горе обстоятелство: Фиcкaлeн бoн зa Пoщeнcки Пapичeн Пpeвoд нa ocнoвaниe HAPEДБA № H-18 oт 13 дeкeмвpи 2006 г. зa peгиcтpиpaнe и oтчитaнe нa пpoдaжби в тъpгoвcĸитe oбeкти чpeз фиcкaлни ycтpoйcтвa, Чл. 3. (Дoп. - ДB, бp. 49 oт 2010 г., в cилa oт 29.06.2010 г.; изм. и дoп., бp. 48 oт 2011 г., в cилa oт 24.06.2011 г.; дoп., бp. 27 oт 2012 г., в cилa oт 03.04.2012 г.; дoп., бp. 54 oт 2012 г., в cилa oт 17.07.2012 г.) (1) (Дoп. - ДB, бp. 49 oт 2010 г., в cилa oт 29.06.2010 г.; изм. изцялo, бp. 48 oт 2011 г., в cилa oт 24.06.2011 г.) Bcякo лицe e длъжнo дa peгиcтpиpa и oтчитa извъpшвaнитe oт нeгo пpoдaжби нa cтoĸи или ycлyги във или oт тъpгoвcĸи oбeкт чpeз издaвaнe нa фиcкaлнa кacoвa бeлeжкa oт фиcкaлнo ycтpoйcтвo (ФУ), ocвeн кoгaтo плaщaнeтo ce извъpшвa чpeз кpeдитeн пpeвoд, диpeĸтeн дeбит или нaличeн пapичeн пpeвoд, извъpшeн чpeз дocтaвчик нa плaтeжнa ycлyгa пo cмиcълa нa Зaкoнa зa плaтeжнитe ycлyги и плaтeжнитe cиcтeми, или чpeз пoщeнcки пapичeн пpeвoд, извъpшeн чpeз лицeнзиpaн пoщeнcки oпepaтop зa извъpшвaнe нa пoщeнcки пapични пpeвoди пo cмиcълa нa Зaкoнa зa пoщeнcкитe ycлyги.

 ---------------------

Ние доставяме поръчаните от Вас продукти до точен адрес и до офис на "Еконт".


1. Условия за доставка на дрехи за бременни, бебешки и детски продукти, козметика и аксесоари (не важи за мебелите в секция "Детска стая"):

Преференциални условия за всички наши клиенти:
Безплатна доставка при покупка над 100 лева! (не важи за дървените мебели в категория Детска стая, матраци и възглавниците за бременни и кърмене).
Фиксираната цена за доставка започва от 5.90 лева до всички офиси на Еконт в страната при покупка на стойност 100 лева или по- малко! (моля, впишете офиса на Еконт в полето за адрес). Възможна е доставка до точен адрес.

Формиране на цената за доставка:
Цената на доставката се изчислява автоматично при окончателно финализиране на поръчката според тарифите на нашия превозвач.
Ако плащането на продукта става с наложен платеж, то обявената стойност на покупката заедно със сумата за доставка се заплаща от получателя в момента на получаване на пратката.

Ако плащането на продукта е чрез изплащане, то получателят първо бива проверен дали е одобрен за кредит през БНП Париба, след което му се изпраща поръчката, ако е одобрен. За повече информация за закупуване на изплащане прочетете тук.

Срок за доставяне на стоката: от 1 до 7 работни дни. Ако установим, че козметичен продукт е изтеглен от търговската мрежа или че поръчан продукт не е наличен, клиентът ще бъде уведомен в рамките на 7 дни за невъзможността поръчката му или част от нея да бъде доставена.
При получаване на пратката клиентът трябва да провери съдържанието ѝ в момента на получаването за повреда при превоза и в присъствието на куриера, като в случай, че установи увреждане съдържанието на пратката вследствие на превоза, се съставя констативен протокол.


2. Условия за доставка на мебели (дървени легла, скринове и гардероби), както и матраци от категория "Детска стая":

МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, ЧЕ СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКА ЗА ДЪРВЕНИТЕ МЕБЕЛИ И МАТРАЦИТЕ В СЕКЦИЯ "ДЕТСКА СТАЯ" Е ФИКСИРАНА И ЗА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ПРОДУКТИТЕ Е ПОСОЧЕНА НАЙ- ДОЛУ В ОПИСАНИЕТО НА ПРОДУКТА, А АКО НЕ Е ПОСОЧЕНА, ТО ТАЗИ ЦЕНА СЕ НАЧИСЛЯВА ПРИ ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА.
Всички мебели и матраци за обзавеждане на бебешката и детска стая ще бъдат подготвени според Вашите конкретни желания за цветове и модели, избрани по време на поръчката, и ще Ви бъдат доставени в рамките на 12-14 работни дни за определени продукти или в рамките на 10-20 работни дни за други продукти. Преди да бъде придвижена за подготвяне  направената поръчка, е възможно наш представител да се свърже с Вас на посочения телефон или електронна поща за потвърждение на изискванията откъм модел и цветови гами на продукта.
Доставката се извършва с куриерска фирма, като Вие заплащате само обявената към описанието на всеки отделен продукт стойност за доставка. Остатъкът до пълния размер на сумата за доставка се поема от нас.
За удобство на клиента, поради деликатността на продуктите от гледна точка на тегло, поръчката ще Ви бъде пратена само след предварително съгласуване с Вас на посочения телефон.


Начин на плащане
Наложен платеж- заплащате обявената стойност на поръчката и фиксираната стойност за доставка в момента на получаване на доставката. Стойността на услугата „Наложен платеж” е включена в цената за доставка.

Закупуване на изплащане- ще бъдете проверени дали отговаряте на изискванията и условията на кредитната институция. Проверете изискванията тук

Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024