66054 Reer колан за плуване


Производител: Reer
Модел: NEW024146
Наличност: В наличност
47.49лв.
-+

MySwimBuddy - за безопасно изживяване във водата!


След като детето ви се научи да плува, във водата се отваря свят на забавления и приключения. Повечето деца обичат да лудуват в басейна и да изпитат освежаващото усещане на водата, което е толкова различно от всичко друго. За да сте сигурни, че плуването е не само забавно, но и безопасно, правилните аксесоари за безопасност при плуване са от съществено значение. 

Колан за плуване MySwimBuddy

Коланът от серията MySwimBuddy на Reer е още един помощник за бъдещи шампиони! Той е предназначен за деца от 2-6 години( 15-30 кг), но такива, които вече имат основни познания по плуване. Коланът служи само за усъвършенстване на уменията, не е предназначен за предпазване от удавяне.  Изработен от висококачествени материали, лесна закопчалка с без степенно настройване на дължината - коланът лесно се регулира според нуждите. 

В допълнение неговата модулна структура позволява регулиране и на потъваемостта заедно с повишаване на уменията на детето: 

Как се ползва:

Коланът за плуване MySwimBuddy на Reer е с приятна на допир материя и лесни за използване закопчали. От вътрешната страна има 6 джоба с непотъващи блокчета. Като отначало трябва да се използват всички. С напредване на уменията се махат по двойки - както е отбелязано, докато детето стане достатъчно уверено да плува без тях.

Важно! Коланът е само за деца с начални плувни умения! Той не е средство за предпазване от удавяне или потапяне. 

Задължително спазвайте ограниченията за възраст и тегло, като теглото трябва да е определящото!

Спецификация:

Материал: PVC; Полиестер; Еластан; Полипропилен

Отговаря на стандарт: EN 13138-1 2021 Клас B

Постижения:

Серията MySwimBuddy e част от топ10 полезни продукти за бебето за 2024 от едноименната немска маркетинг кампания. 

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024