Последвай ни

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Значение на сънищата по време на третото тримесечие от бременността

Значение на сънищата по време на третото тримесечие от бременността

Брой прочитания на статията: 2617

Ако сънищата ви стават по- странни от обичайното, не се притеснявайте. Нормално е. Сънищата ви просто отразяват мислите в ежедневието и притесненията около наближаващото раждане на бебето и майчинството.

Ако имате неприятен или смущаващ сън, споделяйте с партньора или близки. Ще бъде от полза да говорите с някой за това.

Невъзможно е да се предвидят сънищата, но в определени етапи от бременността се явяват определени картини. По- долу са посочени характерните за третото тримесечие.

Сънищата ми сякаш искат да ми кажат нещо. Нормално ли е?

Да, нормално е. Някога може да имате ярки сънища, че имате момиче или момче. В крайна сметка има 50% вероятност да е така. В други периоди сънищата относно пола на бебето може да са неясни и смътни.

Сънищата предлагат на въображението да провери бебето. Някой бъдещи майки могат да видят своето бебе с изненадваща яснота. Други може да се притесняват в съня си за това, че детето е наследило черти, които те не харесват.

Може да бъдете сигурни, че такива кошмари са типични за този период. Колкото и реалистични да изглеждат сънищата, те не предсказват бъдещето.

Защо сънувам имена?

Може да прекарате безсънни часове в премисляне на възможни имена за бебето. Може да опитвате с имена, близки до ваши роднини или с различни модерни имена.

Но през нощта сънищата може да предложат и някога да изискат други имена. В някои култури се вярва, че името, дадено в съня, има особена сила. Вие също може да откриете, че име, което се прояви в съня ви, има особено значение за вас.

Попитайте и партньора си дали има интересни сънища, особено такива, свързани с името на детето.

Свързани публикации
Коментари
Напиши коментар
Популярни категории
Козметични марки бременни и бебета
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024