Указание за размери

Как да свалите своите мерки? 

Като основно правило поставете мерителната лента по- тялото, но не стегната. Ако се измервате сами, вземете своите мерки повече от веднъж в няколко различни пози.

1. Измерване на гръдния кош/ бюста:

Просто измерете най- широката част от гръдния си кош около бюста, поставяйки мерителната лента под мишниците.

2. Измерване на талията:

При дрехите за бременни талията не е от значение, тъй като дизайнът им е пригоден за коремчето и във всички случаи дрехата ще стане.

3. Измерване на ханша:

Измерете най- широката част около бедрата и дупето.

4. Определяне на размери за сутиен:

Първо, вземете своите мерки на гръдния кош в областта точно под бюста. След това, за размера на чашката, вземете мерките на най- широката част около гръдния кош, обхващайки обиколката около гърдите.

Наръчник за дамските мерки на дрехите

Проверете в кои сантиметри от таблицата попадате според свалените току- що от Вашето тяло мерки и така ще определите кой е Вашият размер.

При блузи и рокли обърнете най- голямо внимание на сантиметрите в областта около бюста, защото широките кройки на дрехите надолу, в областта на талията, така или иначе ще паснат на тялото.

При дънки, клинове и панталони обърнете внимание на сантиметрите в областта на ханша (най- широката част на бедрата и дупето), защото нагоре, в областта на корема/талията, кройките са широки и ще Ви паснат добре. Еластичността на дънковия плат предполага отпускане при носене, така че не се тревожете, ако в началото продуктите от дънков плат Ви се сторят тесни.Наръчник за определяне размера на чорапогащиНаръчник за определяне размера на сутиен

Вашият размер е този, в който се засичат мерките под бюста и около бюста.


Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2018