Kinderkraft столче за кола COMFORT UP i-Size grey


Производител: KinderKraft
Модел: NEW023983
Наличност: В наличност
189.05лв.
-+

COMFORT UP i-Size - столче за кола за деца с височина от 76 до 150 см

Новото Comfort up i-size отговаря на най-новия стандарт R129 i-Size. Купувайки го, можете да сте сигурни, че вашето дете ще бъде подходящо защитено от около 15 месеца до 12 години! Благодарение на универсалния си монтаж само с коланите на автомобила, това столче може да се използва и в автомобили без ISOFIX. Е

дновременното регулиране на облегалката за глава и предпазния колан (11 позиции) ви позволява лесно да го адаптирате към вашето растящо дете. Малките пътници със сигурност ще оценят широка и дълбока седалка, както и подвижна модулна вложка за по-малки деца. Столчето е оборудвано с петточкови предпазни колани с меки подложки, които лесно се прибират, когато започнете да обезопасявате детето с триточковия предпазен колан на автомобила. COMFORT UP i-Size ще ви придружава през следващите 12 години!

 бустер без isofix i-size

Съобразено с най-новите стандарти!

Бустерната седалка COMFORT UP i-Size отговаря на най-новите правила за столчета за кола R129 i-Size. Тя е преминала успешно всички краш тестове.

Универсален, бърз монтаж

Това е универсална седалка - монтира се с помощта на триточков предпазен колан, което позволява да я използвате в автомобили без ISOFIX.

Процесът на инсталиране е много бърз и интуитивен. Седалката разполага с водачи, които улесняват правилното поставяне на предпазния колан на автомобила и осигуряването на детето.

 бустер без isofix i-size

 бустер без isofix i-size

До 12 годишна възраст.

Седалката е предназначена за деца от 15 месеца до 12 години!

Перфектна форма

Столчето за кола COMFORT UP i-Size е предназначено както за по-малки, така и за по-големи деца.

Отличава се с широка и дълбока седалка, а за по-малките пътници има подвижна, модулна вложка.

 бустер без isofix i-size

 бустер без isofix i-size

Пет точкови колани за безопасност

Столчето е оборудвано с EASY GROW SYSTEM, която позволява едновременно регулиране на предпазния колан и облегалката за глава (11 позиции). Вътрешният предпазен колан има меки подложки и може лесно да се регулира според ръста на детето. Столчето разполага и със специални еластични ленти за задържане на предпазния колан, което улеснява поставянето на детето в столчето. След като детето достигне подходящата височина, можете да приберете вътрешния предпазен колан, без да е необходимо да го откачате от столчето за кола.

Комфорт по време на пътуване

Столчето за кола COMFORT UP i-Size осигурява комфорт по време на всяко пътуване, независимо дали е дълго или кратко. Комфортът се осигурява от използваната дишаща и мека материя, както и проветривата мрежа отстрани. Столчето за кола е със свалящ се калъф, който лесно се почиства.

 бустер без isofix i-size

Спецификация:

  • За деца от 76-150 см
  • Тегло на столчето 6кг
  • Размери:
    • 44 х 49 х 61,5-84 см

 бустер без isofix i-size

Защо да изберете Comfort up i-size:

За деца от 76-150 см

Столчето за кола COMFORT UP i-Size 76-150 см гарантира безопасност и комфортно пътуване на деца от около 15 месеца до 12 години!Отговаря на най-новия стандарт R129/ i-Size и е преминало успешно краш тестове. COMFORT UP i-Size гарантира безопасността на вашето мъниче през всеки период докато има нужда от бустерна седалка.

EASY GROW SYSTEM

Със системата EASY GROW SYSTEM можете едновременно да регулирате облегалката за глава и предпазния колан. Има цели 11 позиции за избор.
Издръжлива и здрава странична защита е на място то си за да защити гръбнака и бедрата на детето в случай на страничен сблъсък. Купувайки COMFORT UP i-Size, вие инвестирате в столче за кола, което ще издържи години напред.

Безопасно е!

Столчето за кола COMFORT UP i-Size е оборудвано с лесни за използване ръководства. Те улесняват правилното монтиране на столчето с помощта на триточковия предпазен колан на автомобила. И е съвместимо с най-новия стандарт R129 i-Size . Има петточков предпазен колан с меки подложки, които могат да се регулират и персонализират, за да паснат на детето.

Удобно е!

Има дълбока, широка седалка, която осигурява удобно пътуване както за малки, така и за по-големи пътници. Материята е дишаща и мека, а отстрани има мрежести панели за осигуряване на вентилация. Столчето за кола се предлага с допълнителна вложка за по-малки деца.

Функционално е!

Столчето за кола COMFORT UP i-Size има специални ластици за задържане на предпазния колан, което улеснява поставянето на детето. А когато започнете да закопчавате детето си с колана на автомобила: можете да приберете вътрешния предпазен колан без трябва да го свалите от столчето за кола. Можете лесно да свалите капака за почистване.

Перфектното решение за коли без isofix!

С Comfort up е едно от малкото столчета на пазара, които отговарят на стандарт i-size и не изиксват необходимост на isofix в автомобила

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024