Kinderkraft столче за кола XRIDER i-Size Grey


Производител: KinderKraft
Модел: NEW024040
Наличност: В наличност
521.55лв.
-+

Бестселърът от самото появяване на пазара!

XRIDER i-Size е столче за кола с лесно завъртане, което е съвместимо със стандарта R129 i-Size, Това значи още по-строги тестове за сблъсък, включително тестове за страничен удар. XRIDER i-Size е предназначен за деца с ръст 40-125 см (до 7 години или 25 кг) и предлага удължено ползване в обратна посока до ръст 105 см. За повишаване на безопасността, в допълнение към ISOFIX, столчето за кола има и трета опорна точка: опорен крак.

Ключови предимства:

Безопасност на най-високо ниво

XRIDER i-Size е съвместим със стандарта R129 i-Size, гарантира цялостна защита на децата. Възможността за транспортиране на детето с лице назад (RWF) до 4 години (105 см) го прави 5 пъти по-безопасно в случай на челен сблъсък. 

От раждането до 7 годишна възраст

XRIDER се адаптира към различни етапи от развитието на детето, благодарение на функции като регулируема височина на облегалката и предпазен колан, XRIDER i-Size осигурява оптимална безопасност и комфорт при пътуване за деца на различни етапи от тяхното развитие.

 XRIDER

 

Столче за кола EASY SPIN 360°

Системата EASY SPIN 360° ви позволява лесно да завъртите седалката с една ръка към вратата на колата. Ще ви бъде по-удобно да поставите детето си в столчето за кола. Системата ви позволява бързо да промените позицията от RWF на FWF, без да се налага да изваждате столчето от колата.

SPS+

SPS+ е интегрирана система за странична защита (брони), която е свързана към черупката на столчето за кола. Тя поглъща енергията при евентуален сблъсък, без да й позволява да достигне до тялото на детето. 

 

 

H-GUARD+

А системата H-GUARD+ е подсилена 3-слойна облегалка за глава с допълнителна мемори пяна, която също помага при сблъсък, като поема силата на удара. 

ISOFIX и опорен крак

Монтирането на столчето за кола XRIDER i-Size е лесно благодарение на ISOFIX системата и опорния крак (40-105 см).

Когато детето ви порасне (100-125 см), приберете вътрешния предпазен колан и опорния крак и използвайте ISOFIX с предпазния колан на автомобила или само колана на автомобила, винаги прекарван през маркираните водачи.

 

 Още предимства:

 

Столчето е снабдено с функцията RECLINING - 4 в позиция FWF, 1 в позиция RWF).

Благодарение на функцията EASY GROW SYSTEM можете едновременно да регулирате облегалката за глава (11 опции) и предпазния колан.

Столчето за кола се предлага с вложка ERGO PAD+ за новородени с разширен обхват на използване (до 75 см). Той намалява разстоянието между тялото на бебето и черупката на столчето за кола и действа като допълнителен слой, разсейвайки енергията в резултат на сблъсък. Вложката позволява и правилното, анатомично позициониране на тялото на детето в столчето.

 

 

Столчето за кола XRIDER i-Size също осигурява комфорт при пътуване. Петточковият предпазен колан е оборудван с меки протектори с противоплъзгащо покритие.

Спецификация:

  • За деца от 40- 125 см
  • Тегло на столчето 10,5 кг
  • Размери:
    • 44х 59-65( в зависимост от наклона) х 57-80 см 

 

Защо да избереш XRIDER i-size:

  • RWF! Можете да транспортирате детето си в столче за кола в позиция с лице назад (RWF) до около 4-годишна възраст (до 105 см). Позицията с лице назад (RWF) е до 5 пъти по-безопасна в случай на челен сблъсък!
  • ОПЦИЯ СЪН! В столчето има функция RECLINING, т.е. регулируем ъгъл на наклона на столчето (5 опции - 4 в позиция FWF, 1 в позиция RWF). Той също така е оборудван с EASY GROW SYSTEM - благодарение на тази функция можете едновременно да регулирате облегалката за глава (11 опции) и предпазния колан.
  • Удобство за всяка възраст! Столчето се предлага за продажба с вложка ERGO PAD+ за новородени с разширен обхват на използване (до 75 см). Вложката е с пълнеж от мемори пяна в облегалката за глава - тя е устойчива на деформация и осигурява комфорт и безопасност на детето. Позволява и правилното, анатомично позициониране на тялото на мъничето в столчето за кола. /p>
  • Практичен! Когато започнете да закопчавате детето с предпазен колан на автомобила, можете да приберете вътрешния предпазен колан в специално отделение на столчето - не е нужно да го разглобявате. Родителите също не трябва да се притесняват за дълготрайността на столчето за кола - калъфът може лесно да се сваля и пере, благодарение на което столчето ще запази свеж вид в продължение на много години.

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024