Dunlop комплект акумулаторни LED светлини 2 бр


Производител: Dunlop
Модел: NEW024067
Наличност: В наличност
28.49лв.
-+

Kомплект велосипедни светлини Dunlop

Състои се от предна и задна светлина, които могат лесно да бъдат прикрепени към всеки модел велосипед, количка или друга цел без сглобяване. Светлините са с акумулаторни батерии и се зареждат с USB кабел. За по-лесен монтаж са добавени два гумени пръстена.

Устойчив на пръски

Комплектът светлини е с клас IP44, което означава, че са устойчиви на пръски. Така че не е нужно да се притеснявате да го използвате в дъжд. Велосипедните светлини са защитени срещу спонтанен дъжд. Това ви прави в безопасност и видими в трафика, особено при лошо време, когато видимостта е влошена за вас и другите участници в движението.

Различни режими на мигане

Бутонът за включване/изключване се намира в горната част на бялата лампа и в предната част на червената лампа. Еднократното натискане на бутона за включване кара бялата лампа да се включи, докато червената лампа се включва след 3 секунди задържане. Стандартният режим на двете лампи е непрекъснато светене, но и двете лампи имат и други режими като бързо или бавно мигане. По този начин определено ще се откроите в много лошо време.

Спецификация:

  • Комплект лампи: 1 бяла светлина (отпред), 1 червена светлина (отзад)
  • Батерия: презареждаема литиево-йонна батерия(вградена)
  • Захранване: предна светлина 500mAh, задна светлина 240 mAh
  • Работно време: предна светлина 5 часа, задна светлина 2 часа;
  • Време за зареждане: предна светлина приблизително 3 часа, задна светлина приблизително 2 часа
  • 4 светлинни режима
  • IP44
  • Включва Micro USB кабел

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024