KinderKraft кошче за кола I-Care I-Size Harbor Blue


Производител: KinderKraft
Модел: NEW023849
Наличност: В наличност
284.05лв.
-+

Сигурност, мобилност и комфорт за вашето бебе още от раждането

Представяме ви I-Care i-SIZE - столчето за кола подходящо за бебета с ръст 40-87 см. То отговаря на стандарт R129 i-Size. I Care i-Size премина успешно тестове при по-строги условия, отколкото стандартът i-Size изисква (при 64 км/ч, вместо 50км/ч).

Монтаж в посока обратна на движението(RWF), съчетан с 5-точков предпазен колан (вместо традиционния Y-образен) и специални системи за безопасност (H-GUARD SYSTEM и SPS) гарантира, че детето е добре защитено по време на път! Енергията, генерирана по време на страничен и челен сблъсък, се абсорбира от седалката, намалявайки силата на удара, който достига до бебето.

Пътувайте безопасно където искате и както искате още от раждането!

 

Ново ниво на сигурност

Столчето за кола I-CARE i-Size е тествано при по-строги условия от необходимите за покриване на i-Size стандарта. Нашите тестове бяха проведени при челен удар със скорост от 64 км/ч (стандартът изисква 50 км/ч) и изключително положителните резултати потвърждават високото ниво на защита, осигурено от I-CARE i-Size.

Специализирани системи за сигурност

Столчето за кола I-CARE i-Size е оборудвано със системи за безопасност, които предпазват вашето дете още по-добре по време на пътуване. Главата и врата на вашето бебе са защитени от системата H-GUARD, с 3-пластова облегалка за глава от мемори пяна. В допълнение системата SIDE PROTECT SYSTEM, която се състои от подсилени странични предпазители, отговаря за защитата на раменния пояс, гръбнака и бедрата на малкия пътник. Предотвратете цялото количество енергия, генерирана по време на сблъсъка, да достигне до вашето дете!

 

 

Пет точков колан за безопасност

За допълнителна сигурност I-CARE i-Size е оборудван с 5-точков предпазен колан вместо Y модела, с който разполагат по-голяма част от столчетата за кола. Те предпазват детето още по-ефективно при челен сблъсък благодарение на своите 5 точки. Имат меки протектори, които не се плъзгат по дрехите.

Монтажът е бърз и лесен

Столчето се монтира лесно върху базата ISOFIX (която може да се закупи отделно). За фиксиране на столчето може да се използва 3-точковият автомобилен колан. I-CARE i-Size има водачи, които улесняват правилното монтиране на столчето дори да използвате коланите.

 

 

Расте с теб

Регулирайте облегалката за глава и предпазните колани с едно движение и изберете една от 4-те възможни позиции. Лесно, бързо и без необходимост от отделна смяна на ремъци.

Модулна вложка за деца

Седалката на столчето за кола е дълбоко и широко - за комфорта и безопасността на по-малките пътници, I-CARE i-Size включва модулна вложка, която е за деца с височина до 75 см. Тя обгръща плътно по-малките деца и също така уплътнява пространството между тялото на бебето и седалката, което води до по-ефективна защита на детето по време на път. Облегалката за глава от мемори пяна предпазва главата на бебето от накланяне към гърдите му.

 

Още предимства:

  • Детето е защитено от слънце, вятър и дъжд с регулируемият сенник, който може да се използва без да е необходимо да се прикрепя към дръжката. I-CARE i-Size също дишаща тапицерия, която може да се пере в пералня
  • С помощта на адаптери столчето за кола I-CARE i-Size може да се монтира в рамката на бебешката количка, създавайки безопасна СИСТЕМА ЗА ПЪТУВАНЕ. Това прави пътуването с вашето дете по-лесно и по-малко предизвикателство за родителя. Столчето за кола има ергономична дръжка за удобство на гледача, което улеснява носенето на бебето по стълбите.

kk-i-care-kp-7.jpg 

Материали:

EPS, мемори пяна за повишена сигурност и по-голямо удобство

Тапицерията е изработена от полиестер, който може да се пере в пералня

 

Спецификация: 

  • Възраст/тегло/височина на детето: 0-15 м/40-87см/0-13кг
  • Тегло на продукта: 4,2 кг
  • Размери на продукта: 66х44х56 см
  • Седалка (без вложка): дълбочина 20 см/ширина 29см
  • Облегалка (без вложка): ширина 29 см
  • височина на горната облегалка за глава: 43,5 см

 

Еропейският отдел за разработване на нови продукти гарантира, че продуктите, предлагани от Kinderkraft, са възможно най-добри по отношение на функционалност и безопасност и че следват най-новите тенденции в дизайна. Отделът е изграден от компетентни хора с дългогодишен опит в производството на детски продукти, като много от тях са родители. 

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024