81050 Reer комплект грижа за нокти


Производител: Reer
Модел: NEW023407
Наличност: В наличност
13.29лв.
-+

За задълбочена и контролирана грижа за ноктите

Родителите отделят специално внимание в грижата за тяхното новородено бебе. Със специалния помощник можете да се грижите за ноктите на вашето бебе, без да се притеснявате, че ще го нараните. С комплекта за грижа за ноктите BabyCare можете лесно да постигнете нежен маникюр и педикюр. Той е индивидуално съобразен със специалните нужди на най-малките – състои се от ножичка и нокторезачка.

Изрежете нокти - прецизно и безопасно благодарение на заоблените къси остриета

Със своите заоблени върхове, ножичката гарантира безопасно и лесно рязане на ноктите, дори и на най-малките. Високата устойчивост на рязане и особено късите остриета гарантират контролирано рязане и прецизно скъсяване на ноктите на бебето.

Добър захват при рязане благодарение на формата и усещането

В допълнение към отличната лекота на рязане, ножиците за нокти са и много удобни за употреба. Ергономично оформените дръжки с изключително големи отвори за захващане ви осигуряват оптимален и сигурен захват във всяка позиция на рязане. Ножиците са подходящи, както за лява, така и за дясна ръка.

Безопасно и хигиенично съхранение, благодарение на защитната капачка

Ножичката има здрава защитна капачка за безопасно транспортиране. Това не само намалява риска от нараняване в движение, но също така я предпазва от повреда и замърсяване.

Лесно скъсяване на ноктите на ръцете и краката благодарение на удобната нокторезачка

Нокторезачката скъсява дори най-здравите нокти на краката без много усилия. Гумираният накрайник на гърба гарантира безопасно боравене. Заоблените режещи ръбове са оптимално адаптирани към формата на бебешките нокти. Вдлъбнатото им положение осигурява безопасно разстояние от кожичките и също така позволява безпроблемно подрязване на ноктите на бебето.

Нежно оформяне на ноктите благодарение на интегрираната пила за нокти

Независимо дали след изрязване или само за скъсяване - прикрепената към нокторезачката пила премахва острите ръбове и нежно оформя ноктите. Повърхността за шлифоване с фини зърна осигурява гладък ръб на ноктите и запечатва все още много меките и деликатни бебешки нокти, което предотвратява раздробяването.

Съдържание:

1x ножичка за нокти

1x нокторезачка с пиличка

Материал: неръждаема стомана/пластмаса

Без вредни вещества, без фталати, PVC и BPA

Цвят: бял/сив

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024