70049 Reer протектор за врата прозрачен


Производител: Reer
Модел: NEW022602
Наличност: В наличност
7.59лв.
-+

Предпазва от наранявания поради случайно затворени врати!

 

Прещипването на пръстите на вратата е една от основните причини за инциденти с децата у дома, тъй като дори отворен прозорец или течение може да бъде достатъчно, за да затвори вратата неконтролирано. Ако детето не може да отмести ръката си навреме, деликатните му пръсти могат да се заклещят. Това може да причини сериозни наранявания като синини, хематоми и счупени пръсти.

Стоперите осигуряват подходяща превенция, за да пощадите детето си от това болезнено преживяване. Те предотвратяват злополуки с врати и предпазват от заклещени пръсти.

Доказано качество и безопасност съгласно строги стандарти за тестване

 

За да предложат на бебетата и малките деца максимална защита, продуктите от Reer се проверяват в съответствие със строгите стандарти за тестване. Изделието не само преминава вътрешни тестове, но и се проверява от независими институции. Нашият протектор за врати е тествана в съответствие с действащия стандарт DIN EN 16654: 2018.

Той е преминал тестове за задържане, тестове за издръжливост и тестове за деформации. Дори и при голямо натоварване, протекторът за врата стои сигурно върху панела на вратата и поддържа формата си. Само протектори за врати, които са тествани по този стандарт, предлагат достатъчна защита и сигурно задържане. Те продължават да бъдат безопасни дори след продължителна употреба (тествани при 5000 цикъла).

Абсолютна защита

Държи вратата отворена

 

Стоперът на вратата е поставен върху панела на вратата като броня и надеждно предотвратява неконтролирано затваряне. Разстоянието, което е най-малко 12 mm широко, спасява малките ръце на децата от болезнени натъртвания. Тъй като врата с подходящ протектор не може да бъде затворена, децата също не могат да бъдат непреднамерено затворени в стая.

Сигурно задържане благодарение на неплъзгащия се материал и специалната оребрена структура

Протекторът за вратата е поставен на панела на вратата далеч от достъпа на деца. Можете сами да решите дали да го поставите отгоре или отстрани на вратата. Неплъзгащите се материали и специалната оребрена структура осигуряват сигурно задържане и освобождаване от нуждата от лепило или винтове

Висококачествен и износоустойчив материал, без потенциално вредни вещества

 

Гъвкавата и мека, но здрава пластмаса осигурява безопасна амортизация, когато вратата се затваря и предпазва рамката и панела на вратата. Висококачественият, износоустойчив материал е особено здрав и устойчив на износване. Обработената пластмаса не съдържа опасни за здравето вещества.

Информация за продукта

Специална оребрена структура осигурява сигурно закрепване

Устойчив на ухапване, здрав и издръжлив

За врати (дърво и метал) с дебелина от 30 до 45 мм

Тестван в съответствие с DIN EN 16654: 2018

Предлага се и в сиво като мулти-пакет (стопер с 3 врати, прозрачна)

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024