66034 Reer жилетка за плуване S


Производител: Reer
Модел: NEW024144
Наличност: В наличност
75.99лв.
-+

MySwimBuddy - за безопасно изживяване във водата!


След като детето ви се научи да плува, във водата се отваря свят на забавления и приключения. Повечето деца обичат да лудуват в басейна и да изпитат освежаващото усещане на водата, което е толкова различно от всичко друго. За да сте сигурни, че плуването е не само забавно, но и безопасно, правилните аксесоари за безопасност при плуване са от съществено значение. 

Жилетката за плуване MySwimBuddy

Е сигурен помощник в обучението за бъдещи шампиони! Предлага се в два размера S за деца на1-2 години и M за  3-6 годишни, тя е перфектното решение спокойно и лесно привикване с водата. Тя има за цел да подпомогне усвояването на основни умения, но не предпазва от удавяне и не трябва да се използва като спасителна. Изработена от високакачествени материали, лесна за поставяне и сваляне с удобен цип и допълнителни закопчали, лесни за откопчаване от възрастен, жилетката помага за повишаване на увереността във водата и кара децата да се чувстват удобно в нея.

Как се ползва:

Жилетката за плуване MySwimBuddy на Reer е с приятна на допир материя и лесни за използване закопчали. Сложете, закопчайте и се “гмурнете ” в забавлението! 

Важно! Това не е спасителна жилетка! Тя няма да предпази от удавяне или потапяне. Жилетката е предназначена за подпомагане на усвояването на плувни умения. За да гарантира безопасност и сигурност във водата:

  • трябва да е в подходящия размер
  • да е правилно закопчана
  • детето да е под постоянен родителски надзор

Спецификация:

Материал: PVC; Полиестер; Еластан; Полипропилен

Отговаря на стандарт: EN 13138-1 2021 Клас B

Размер S: 

за деца 1-2 години ( 15 - 19кг)

Постижения:

Серията MySwimBuddy e част от топ10 полезни продукти за бебето за 2024 от едноименната немска маркетинг кампания. 

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024