70110 Reer протектор за дръжка на врата


Производител: Reer
Модел: NEW024045
Наличност: В наличност
14.24лв.
-+

 

 

Предотвратява нежелано отваряне на врата от децата

Когато децата започнат да се разхождат самостоятелно у дома и вратите на апартаментите също стават много привлекателни. Това може бързо да се превърне в нов източник на опасност, тъй като дръжките на вратите са на близка височина и вече са от
са леснодостъпни за най-малките.
С нашия ограничител за дръжка на врата можете да защитите входната врата от отваряне незабелязано от вашето дете.

Надеждна защита


Предпазва от излизане от апартамента или стаята без контрол
Долната част на протектора блокира дръжката на вратата и по този начин предотвратява незабелязано отваряне на вратата. Това ефективно не позволява на малките авантюристи да напуснат апартамента незабелязани, което може да предотврати падания по стълбите и други потенциални инциденти.

 
 

Защитено от деца затваряне


Двоен механизъм за отваряне
За особено сигурно заключване, протекторът е с двоен механизъм за отключване. За да отворите предпазителя, двата странични бутона трябва да се държат натиснати и в същото време подвижната част на предпазителя трябва да се сгъне надолу. Тези две действия са трудни за изпълнение на малките деца, но са удобни за възрастните да се справят с една ръка.

Лесен монтаж

Закрепването на протектора е бързо и лесно, без пробиване или завинтване. Самозалепващата лента е предварително поставена върху протектора и само трябва да залепите на подходящо място на вратата. 

 3M лента осигурява здравина за дълъг период от време. Веднага след като предпазителят вече не е необходим, той може да бъде отстранен, без да оставя остатъци и да не оставя повреда на листата на вратата.

 

 

Широка употреба


Подходящ за почти всички дръжки на врати
Може да се използва за всички дръжки за врати, без значение от дизайна и материала. Ограничителят на дръжката на вратата се закрепва директно към крилото на вратата.

Важно е разстоянието между крилото на вратата и дръжката да не е по-голямо от 7,5 см. Следователно предпазителят може да се използва за повечето апартаментни и входни врати и винаги осигурява надеждна защита.

Спецификация:

  • Силно задържане и отстраняване без оставяне на остатъци
  • Лесен за използване от възрастни: работа само с една ръка
  • Подходящ за повечето обикновени дръжки на вратите (разстоянието между вратата и дръжката на вратата трябва да бъде максимум 7,5 см ширина)
  • Цвят: бял
  • Материал: пластмаса

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024