Последвай ни

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на продукти за бременни и бебета

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Кои са хранителните вещества, от които се нуждаете по време на бременност

Кои са хранителните вещества, от които се нуждаете по време на бременност

По време на бременност може да се чувствате препълнени с информация отновно това какво трябва да ядете, какви добавки да приемате и какви хранителни вещества са най- добри за развитието на бебето. Тук са изброени 5 ключови хранителни вещества, които са от изключителна важност по време на бременността.

Фолиева киселина

Фолиевата киселина е особено важна както преди бременността, така и най- вече по време на първия триместър, за да се предотвратят дефекти на невралната тръба.

Витамин Д

Витамин Д допринася за поддържането на нормална костна система, за нормалното абсорбиране на калция и фосфора.

Омега 3 мастни киселини

Омега 3 допринасят за доброто развитие на мозъка на бебето и за развитието на очите, както и за поддържането на нормална мозъчна функция.

Желязо

Спомага за нормалното формиране на кръвта и допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Йод

Той допринася за нормалните когнитивни функции (способността за възприемане) и през първите 12 седмици от бременността- за развитието на мозъка на бебето.

С толкова много информация, която достига до бременните жени, те по- скоро разбират какво не могат да правят и какво не могат да ядат, отколкото информация за това, което е важно за тях. Поради това те трябва да познават тези малки, но важни подробности.


Image courtesy of adamr at FreeDigitalPhotos.net

Свързани публикации
Коментари
Напиши коментар
Популярни категории
Козметични марки бременни и бебета
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2023