76043 Reer козирка за къпане


Производител: Reer
Модел: NEW023295
Наличност: В наличност
13.29лв.
-+

Измийте косата без сълзи

Понякога миенето на косата е борба за родители и деца: Ако на малкото му влезе вода или шампоан в очите, тя дразни и пищенето започва. Козирката за къпане надеждно поддържа пяната и течащата вода далеч и предпазва чувствителните детски очи - за спокойно къпане и спокойни родители.

Максимална защита благодарение на добре обмислени детайли

Малките деца трудно затварят очи, докато им миете косата. Козирката позволява на любимото ви да държи очите си отворени и да диша свободно, докато миете косата му. Това дава сигурност на детето ви и премахва страха от къпането. Големият щит отпред и дългите страни предпазват очите, устата и ушите от контакт с шампоан и течаща вода. Водоотблъскващата EVA пяна ви предпазва от намокряне.

Расте с детето

Лесно регулируемата закопчалка с велкро гарантира, че защитата на шампоана винаги може да бъде перфектно адаптирана към размера на главата.  Той се регулира свободно между 40-55 см, което съответства на обиколката на главата на децата от приблизително 6 месеца до 6 години.

Комфорт при носене

Изработена от мека, гъвкава пяна, козирката обхваща добре формата на главата, така че да не може да тече вода в лицето. Мекият материал е приятен за кожата , дори за чувствителен скалп.

Многофункционална и полезна

Практичната козирка за глава не само помага при измиване на косата, но и е удобен помощник в други ежедневни дейности. Може да се използва за слънцезащита  или да е полезна при подстригване.

Информация за продукта:

Подходящ за около 40-55 см обиколка на главата

Симпатичен дизайн на кит

Материал: EVA

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024