Играчка за прохождане 2в1 Little Zebra 83007


Производител: Moni Toys
Модел: M108368
Наличност: В наличност
81.00лв.
-+
Един от най-важните моменти от живота на бебето е когато се опитва да направи своите първи стъпки.
Този период е от изключително значение за развитието му, затова трябва да изберете правилната проходилка, която ще му помогне да ходи смело и самостоятелно, като в същото време ще му предложи много забавления. 
Музикалната играчка за прохождане Little Zebra е един страхотен и много функционален модел, който предлага разнообразни и интересни занимания за детето. 
Цветната табла за игра и музикалният панел, както и меките ушички на зебрата, ще забавляват Вашето бебе, докато развиват неговото зрение, слух и креативно мислене.
Допълнителните цвeтни бyтoнчeтa, мелoдии и paзлични фигypки създават още положителни емоции за мъничето и неговите родители.
В същото време те стимулират развитието на неговите умения да разпознава различни цветове и форми.
Дръжката за бутане е много удобна и може да се регулира според височината на детето. Проходилката се сгъва много лесно, което позволява да я вземете навсякъде със себе си.
Работи с батерии 2 x 1.5V AA и е подходяща за малчугани над 12-месечна възраст.

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024