Музикален фризьорски салон 58218


Производител: Polesie Toys
Модел: M106819
Наличност: В наличност
102.70лв.
-+
Ако вашето момиченце мечтае да стане фризьор или моден дизайнер, да порасне като модна жена и красавица - сбъднете една малка детска мечта.
Комплектът за фризьор позволява на детето да стане господар на собствения си салон за красота. Центърът за игри помага на детето да развие въображението, координацията, концентрацията на вниманието, както и моториката на ръцете и тактилната чувствителност.
Тематичните комплекси запознават децата с трудовите процеси и придават първоначални трудови умения, допринасят за артистичното развитие, както и за развитието на въображението, въображението, поставянето на цели.
Комплектът включва: Маса, табуретка, огледало, мивка за измиване на косата, сушилня със звукови ефекти, различни аксесоари за фризьорски работи.

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024