Kinderkraft XPLOIT колело за баланс Bubblegum Pink


Производител: KinderKraft
Модел: NEW024133
Наличност: В наличност
160.55лв.
-+

XPLOIT е велосипед за баланс, предназначен за каране при всякакви условия. 

Има големи, устойчиви на пробиване PU колела, които не се нуждаят от помпане - те са подходящи за използване върху неравни терени асфалт или втвърдени горски пътеки. XPLOIT е велосипед, който също учи чрез забавление. Той перфектно развива баланса и подпомага ученето как да балансирате собственото си тяло - това е идеално въведение в обучението за каране на велосипед с педали. Вашето дете също ще се научи на независимост, а карането на XPLOIT ще има положително въздействие върху изграждането на самочувствие на пътя.
Това е практичен модел със сгъваеми, магнитни подложки за крака и регулируеми седалка и кормило. Има спортен дизайн, който в комбинация с красиви пастелни цветове кара всеки малък спортист да го заобича. Велосипедът ще привлича вниманието и вашето дете ще се чувства като каращо истински спортно колело.

Издръжливост при всякакви условия

 xploit

Колелото за баланс XPLOIT е създадено за каране при всякакви условия. Рамката е изработена от издръжлива, лека пластмаса -едно цяло, без нужда от сглобяване: Това го прави устойчиво на корозия и удар и има гладко и внимателно завършено покритие, безопасно за деца. XPLOIT е лек (рамката тежи само 1 кг) и има спортен стил.

Усовяване на нови умения с удобство

xploit

XPLOIT гарантира комфорт по време на каране - има мека седалка, която ще накара вашето малко дете да не иска да слиза от колелото. Кормилото е с гумени дръжки, които са приятни на допир и предпазват от триене и хлъзгане, докато се учат на каране, като осигуряват здрав, стабилен захват.

Лесно адаптиране

 xploit

XPLOIT е колело, което се адаптира към детето - благодарение на ниската рамка може да се използва от едва 2-годишни деца (с височина 80 см). Регулируемите кормило (53,6-55,6 см) и седлка (33,3-38,1) осигуряват перфектно прилягане на растящото дете.

Колела за всякакъв терен

xploit

 XPLOIT има големи (12 инча), устойчиви на пробиване PU колела, които не се нуждаят от помпане. Те са издръжливи и устойчиви на повреди, а освен това осигуряват висока адхезия към земята и добра абсорбция на удари. XPLOIT е подходящ за всякакви повърхности: идеален е както за асфалт, така и за твърди горски пътеки. PU колелата не драскат пода, детето ви може да кара колелото дори у дома.

Спортни лагери в колелата и волана

xploit

Колелата на велосипеда са оборудвани със спортни лагери 9ABEC, които улесняват движението на велосипеда и детето може да се съсредоточи върху усвояването на баланс. По-големите деца ще оценят плавното движение, което ще направи карането на колело по-забавно за тях. Лагер има и в кормилото, което улеснява научаването как да управлявате велосипеда.


Подложки за крачета с магнитно заключване

xploit

Поставките за крачета на велосипеда са лесни за използване и изключително практични: по-лесно е детето да поддържа стабилност по време на каране, което е от голямо значение за намаляване на броя на паданията и повишаване на самочувствието при каране на колело. Влияят положително на комфорта при каране - детето може да се фокусира върху балансирането на тялото, докато управлява велосипеда.

Спецификация:

  • Ръст/тегло/възраст на детето От 80 см височина/от 2г
  • Тегло на продукта 3,3 кг
  • Колела: 12 "
  • Диапазон на регулиране на кормилото 53,6-55,6 см
  • Диапазон на регулиране на седлката 33,3-38,1 см
  • Дължина на велосипеда 86см
  • Ширина на велосипеда 36,5см
  • Височина на велосипеда 53.6см-55.6см

xploit dimensions

Защо да избереш XPLOIT:

XPLOIT е колело за баланс, което е подходящо за 2-годишни деца. Ниската рамка позволява на деца от едва 80 см височина лесно да се качват и слизат от велосипеда. Рамката е изработена от полиестер, което я прави изключително лека и устойчива на корозия и удари. Колелото за баланс XPLOIT за деца също има регулируеми кормило и седалка, така че можете лесно да го настроите към растящото си дете. Освен това има големи, устойчиви на пробиване PU колела със спортни лагери 9ABEC - те правят карането на велосипеда по-плавно и са по-лесни за маневриране.
Подпомага развитието! Колелото за баланс XPLOIT учи чрез игра. Подпомага развитието на баланса, учи как да балансирате тялото и е добра подготовка за учене да карате велосипед с педали.

Адаптира се към детето! Колелото е с регулируемо кормило (53.6-55.6 см) и седалка(33.3-38.1см). Благодарение на това можете да го регулирате според височината и уменията на вашето дете. XPLOIT разполага и с магнитно затварящи се поставки за крачета, които могат да се използват дори от дете - те улесняват ученето на каране и позволяват на краката ви да почиват при спускане по хълм например.

Безопасно е! Рамката е гладко завършена, така че няма риск от надраскване, докато се учите да карате. Пълното завъртане на кормилото позволява по-лесно маневриране на велосипеда.

За всеки терен! Велосипедът за балансиране XPLOIT има големи, устойчиви на пробиване PU колела, които не се нуждаят от помпане. Имат спортни лагери 9ABEC - те правят велосипеда по-плавен, което улеснява ученето на каране. Лагерите също се намират в кормилото, което улеснява маневрирането на велосипеда.

Има спортен дизайн! XPLOIT е със спортен стил - има красиви цветове, които всеки малък спортист ще хареса.

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024