KinderKraft TIPPY активна гимнастика


Производител: KinderKraft
Модел: NEW023128
Наличност: В наличност
132.91лв.
-+

Осигурява на детето радост в продължение на много години

TIPPY е уникална постелка с красив дизайн и имена на животни, написани на английски език, която може да се използва по три начина от раждането на детето. Уникалният дизайн и вниманието към детайла придават специален чар на всяка детска стая и постелката ще се променя според игровите идеи на детето.

 

3-в-1 образователна постелка

TIPPY е уникална постелка с три функции: образователна постелка с решетки за по-малки деца, постелка с палатка и независима постелка. Може да се използва от раждането и ще служи на вашето дете в продължение на много години. Благодарение на тях TIPPY ще достави и на по-големите деца много радост.

 

Подпомага развитието на детето

Образователната подложка TIPPY подпомага развитието на детето през първите месеци от живота: насърчава вашето мъниче да повдигне главата си, да протегне ръцете си, за да достигне играчките, и да се преобърне от корема на гърба; подобрява също координацията око-ръка.

 

Играчки в комплекта

Комплектът включва още следните играчки: плюшена косатка, плюшена лястовица с панделки, дрънкалка с плюшено листо, огледало и две шумолещи играчки на постелката.

 

Палатка с прозорец

Вашето дете обича ли да играе на криеница? TIPPY ще бъде идеален! Типито разполага с два прозореца с тъкани завеси, които ви позволяват да надникнете вътре и да играете на „здак“.

 

Лек, мек и безопасен

Регулируемите прътове на постелката са изработени от мека пяна, което означава, че не е нужно да се притеснявате за детето си, докато играе. Силните шевове и фактът, че няма разхлабени конци, означават, че вашето мъниче може да бъде удобно и безопасно. Той е лек, така че можете да го вземете, където пожелаете.

 

Уникален дизайн

Подложката TIPPY има интересен дизайн за малки деца и по-голяма основа от други постелки от този тип. Това ще даде на вашето мъниче още повече пространство за игра. Подложката включва континенти и животни, които живеят върху тях. Те са написани на английски, така че в следващите години детето ви да може свободно и естествено да научи този език, докато играе.

 

Комфорт и удобство:

  • Полиестер - Основата на подложката и палатката са изработени от лесен за почистване полиестер. Те могат да се перат в пералня
  • Полиестер и пластмаса - Играчките са изработени от полиестер и висококачествена пластмаса, която е безопасна за деца
  • PE пяна - Грифовете са изработени от мека и гъвкава пяна

Спецификация:

  • Подложка: 92,5 см х 140 см
  • Височина с решетки за играчки: 46 см
  • Височина с барове за играчки и тийпи: 140 см
  • Тегло: 1,39 кг
  • Размери / тегло на опаковката: 505 x 110 x 585 мм / 2 кг

 

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024