Kinderkraft столче за кола XPEDITION 2 Grey


Производител: KinderKraft
Модел: NEW023981
Наличност: В наличност
474.05лв.
-+

Абсолютна защита при пътуване!

XPEDITION 2 i-Size е столче за кола 4 в 1, предназначено да осигури максимална защита и комфорт на вашето дете.
Предназначен е за деца с ръст от 40-150 см ( от раждането до 12години). Xpedition 2 i-size позволява RWF) удължено използване в обратна на движеноето посока до 105 см (ок 4 години и до 20 кг)!
В допълнение има и други доказани системи за безопасност: H-GUARD, SPS, EASY GROW SYSTEM и функцията RECLINING. Столчето имаа ергономична вложка ERGO PAD със система AIR FLOW, а облегалката за глава съдържа мемори пяна, която абсорбира енергията в случай на сблъсък.
Благодарение на системата EASY SPIN 360° позволява лесно завъртите столчето към вратата или да смените позицията от RWF в FWF, без да се налага да изваждате столчето от колата.

Монтажът в колата е изключително лесно за монтаж с помощта на ISOFIX и TOP TETHER.

 столче с функция сън xpedition

Най-висок стандарт за безопасност

XPEDITION 2 i-Size е достоен наследник на своя предшественик: той успешно премина изключително строги тестове за сблъсък, изисквани от стандарта R129, включително тестове за страничен удар. То ще осигури на вашето дете максимална защита през целия период, през който ще ви трябва столче за кола.

Как се ползва?

Xpedition 2 i-size е многофункционално столче за кола, което ще служи на детето от раждането до приблизително 12 години (36 кг/150 см височина).

1. С лице обратно на движението и предпазните колани на столчето от 40 до 105 см

2. С лице напред и предпазните колани на столчето 76 -105 см

3. С лице наперд и предпазния колан на автомобила - 100-150 см

 столче с функция сън xpedition

 столче с функция сън xpedition

EASY SPIN 360°

Системата EASY SPIN 360° позволява бързо и лесно завъртане на столчето за кола с лице към вратата. Улеснява поставянето на детето в столчето за кола и неговото обезопасяване с предпазните колани. Системата позволява преобразуване между позициите RWF и FWF, без да е необходимо да демонтирате и инсталирате отново цялото столче в колата.

SPS - подсилена странична защита

SPS осигурява високи, подсилени страници на столчето, които поемат и разпределят прекомерната сила на удара, предпазвайки главата, врата и раменете на детето възможно най-добре по време на страничен сблъсък.

 столче с функция сън xpedition

 столче с функция сън xpedition

H-GUARD + - подсилена облегалка за глава

Системата H-GUARD + е подсилена, трислойна облегалка за глава с мемори пяна, която абсорбира силата при сблъсък. Мемори пяната в облегалката за глава осигурява комфорт и безопасност на вашето дете. Запазва своята гъвкавост и еластичност за по-дълго време и намалява разстоянието между тялото на вашето мъниче и черупката на столчето за кола.

Бърз монтаж на ISOFIX

Отнема само няколко минути, за да поставите XPEDITION 2 i-Size в колата с помощта на ISOFIX и TOP TETHER - само проверете дали индикаторите са зелени! 

В допълнение, винаги ще имате под ръка инструкциите за сглобяване: просто сканирайте QR кода върху корпуса на столчето.

 столче с функция сън xpedition

Спецификация

 • За деца от 40 -150 см
 • Тегло на столчето 11,5 кг
 • Размери:
  • Вътрешна дължина на седалката 34 см
  • Дължина на столчето за кола (в легнало положение) 61,5 cm FWF/ 67 cm RWF
  • Външна ширина на седалката 44 см
  • Вътрешна (ползваема) ширина на седалката 34см
  • Външна ширина 44см
  • Максимална вътрешна височина 72 см
  • Минимална вътрешна височина 52см
  • Минимална външна височина 60,5 см
  • Максимална външна височина 79см
  • Вътрешна ширина на облегалката 30см
  • Външна ширина на облегалката 44см
  • Външна ширина на облегалката за глава 34 см
  • Вътрешна ширина на подглавника 20см

 столче с функция сън xpedition

Защо да изберете XPEDITION 2 i-size: 

ТО осигуява безопасност - 

Столчето за кола XPEDITION 2 i-Size е преминало изключително строги тестове, както се изисква от стандарта R129 i-Size (включително за страничен сблъсък). Позволява ви да транспортирате вашето малко дете в обърната назад (RWF) позиция до приблизително четиригодишна възраст; позицията на RWF е пет пъти по-безопасна в случай на челен сблъсък. Разполага със системи за безопасност, които осигуряват пълна защита на детето при пътуване. Системата H-GUARD+ (трислойна облегалка за глава, подсилена с мемори пяна) защитава деликатната врата, главата и раменете на детето. Има мемори пяна, която е еластична и осигурява допълнителен слой за разпръскване на енергията, генерирана при сблъсък. Торсът е защитен благодарение на SPS, който е висока, широка странична защита, допълнително подсилена, за да осигури пълна безопасност за вашето мъниче. Освен това разполага с вътрешен петточков предпазен колан.

Върти се на 360 градуса:

XPEDITION 2 i-size има интегрирана основа, която ви позволява лесно и бързо да завъртите столчето настрани към вратата. Улеснява ви да обезопасите детето си с предпазния колан, а благодарение на EASY SPIN 360° можете да промените позицията от RWF на FWF, без да сваляте столчето от колата.

Има допълнителна вложка за най-малките:

Столчето за кола се предлага с ергономична вложка ERGO PAD със система AIR FLOW. Осигурява правилната, анатомична позиция на детето при пътуване, като осигурява комфорт и допълнително позволява въздушен поток за пътуване в горещите дни. Вложката е предназначена за деца до 60 см и представлява допълнителен слой, който разпръсква силите, генерирани при странични сблъсъци.

Практично е!

Столчето за кола разполага с функцията EASY GROW SYSTEM, която представлява седемстепенно регулиране на облегалката за глава и предпазния колан и функцията RECLINING (функция сън) , с 4 възможни наклона столчето за кола за по-големи деца (в FWF позиция). Това подобрява комфорта и безопасността при пътуване, тъй като столчето за кола е по-стабилно и осигурява по-добра защита за вашия малък пътник. XPEDITION 2 i-Size също така разполага с отделение за вътрешния предпазен колан (е полезен, когато е време да обезопасите вашето дете с триточковия предпазен колан на колата) и лесно сваляща се подплата.

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024