KinderKraft столче за кола I-GUARD Cherry Pearl


Производител: KinderKraft
Модел: NEW023715
Наличност: В наличност
711.55лв.
-+

Тествано при най-строги условия

Това е I-GUARD - столче за кола за деца от раждането до около 4 години (40-105 см), отговарящо на стандарт R129/ i-Size. Тествано е при скорост до 64 км/ч, за да се осигурят по-високи стандарти за безопасност (стандартът изисква седалките да бъдат тествани за челен удар при скорост 50 км/ч). Тестовете показват, че I-GUARD намалява силите на челен удар върху главата и гърдите с цели 20%.

В допълнение към максималната защита на детето по време на пътуване, I-GUARD е оборудван със специални системи за безопасност, като H-GUARD, SIDE PROTECT SYSTEM и рамка против завъртане. Благодарение на EASY SPIN 360° и куките за колан, ще ви бъде по-лесно да поставите детето си в столчето и да го закопчаете правилно. I-GUARD се монтира върху ISOFIX основата и опорния крак - благодарение на индикаторите рискът от неправилен монтаж е много по-малък. Купувате едно столче за кола, получавате ново измерение на безопасност.

СИСТЕМА H-GUARD

Подсилената облегалка за глава на седалката има цели 3 слоя мемори пяна, която абсорбира силата на удара. Предпазва най-чувствителните и деликатни части от детското тяло.

 

SPS СИСТЕМА

Черупката на седалката е допълнително подсилена със специални странични щитове, които поемат силата на удара при страничен удар.

 

СТАБИЛИЗИРАЩА РАМКА

Благодарение на удължената основа, столчето приляга по-плътно към облегалката на седалката на автомобила. Това намалява и риска от деформации на седалката. А детето има и повече място за крачетата.

 

ISOFIX СИСТЕМА

Основата ISOFIX заедно с опорния крак (регулиране в 11 стъпки) и индикаторите за монтаж осигуряват лесен, бърз и безопасен монтаж.

 

EASY SPIN 360°

Много улеснява закопчаването на детето в столчето. Бутонът за смяна на позицията е леснодостъпен и удобен за използване: просто го натиснете и завъртете седалката към вас, за да поставите детето си. Системата ви позволява бързо да промените позицията на седалката (RWF и FWF) без демонтаж.

 

4 позиции за наклон

Благодарение на функцията RECLINING можете лесно да регулирате ъгъла на седалката с една ръка. Настройвайки позицията на детето, вие увеличавате комфорта на малкия пътник, както и безопасността му.

 

Вентилационни отвори

Благодарение на отворите в задната част и дишащата материя ефективно се отвежда влагата далеч от детето, дори в най-топло време.

Сигурен и удобен монтаж

Седалката е интегрирана с основата. Монтира се на ISOFIX, което осигурява лесен, бърз и безопасен монтаж. I-GUARD е оборудван и с опорен крак с 11-степенна настройка и 4 индикатора за правилен монтаж. Всичко това елиминира риска от неправилно закрепване в автомобила.

 

Адаптира се към ръста на детето

Позволява ви да променяте височината на облегалката за глава и коланите едновременно. Има 6-степенно регулиране на височината на облегалката за глава с една ръка. Повишава безопасността и комфорта на малкото дете по време на пътуване.

 

Лесно закопчаване на коланите

5-точковият вътрешен колан има протектори с неплъзгащи се ленти от долната страна. Благодарение на куките отстрани на седалката можете лесно да сложите в страни коланите, за да улесните поставянето на бебето в седалката. Непадащата катарама от своя страна значително ще подобри комфорта при закопчаване на детето.

Допълнителен комфорт за най-малките

Подвижна вложка за деца до 60 см височина. Повишава комфорта при пътуване и намалява пространството между новороденото и столчето за кола, повишавайки безопасността му.

 

Материали:

ПП - Черупката на седалката е здрава и много издръжлива

мемори пяна

Дунапрен, който се адаптира към главата на детето и запомня формата му

Мемори пяна – адаптира се към главата на детето и запомня формата му

Спецификация:

  • Възраст/тегло/ръст на детето: 40-105см
  • Тегло на продукта: 13,6 кг
  • Размери на продукта: (Д x Ш x В)
  • Сгънат: 63 х 46 х 58 см
  • Разгъната: 63 x 46 x 71 см

 

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024