KinderKraft столче за хранене LASTREE дървесно


Производител: KinderKraft
Модел: NEW023206
Наличност: В наличност
331.55лв.
-+

LASTREE е уникален стол за хранене. Може да се използва като шезлонг още от раждането или стол за хранене, когато бебето порасте


Шезлонг за най-малките

 

Столчето за хранене LASTREE 2-в-1 може да се използва като шезлонг за деца до 9 кг. Широката, мека седалка е толкова удобна, че Вашето мъниче може да Ви придружава в ежедневните дейности. Шезлонгът може да бъде настроен в ниско или високо положение. Облегалката може да се регулира в легнало положение, за да осигури на детето Ви удобно място за дрямка по всяко време.

Стол за хранене

 

LASTREE е и сгъваем стол за хранене за деца до 15 кг. Височината на седалката може да се регулира на пет различни нива, а допълнителната поставка за крака осигурява на малките крачета подходяща опора.

Гриф с играчки

 

Комплектът включва бар с две играчки, за да заинтригува детето Ви и да го насърчи да протегне ръце. Играчките имат различна текстура, за да стимулират сетивата, като същевременно осигуряват на вашето мъниче страхотно забавление.

Съобразено с вашето дете

 

 LASTREE разполага с облегалка, която се регулира в три различни позиции. В позицията на шезлонг тя може да бъде наклонена чак до легнало положение, което означава, че детето Ви може да дремне, веднага щом има нужжда. Най-изправената позиция е предназначена, когато се използва като столче за хранене. LASTREE може да бъде адаптиран към Вашето дете за няколко минути!

Подходящ е за различни видове трапезни маси

 

LASTREE има седалка, която може да се регулира по височина в пет различни позиции. Имате ли нестандартна маса в кухнята си? Или може би предпочитате да храните детето си, докато седите в удобно кресло? Можете да приспособите LASTREE не само към Вашето мъниче, но и към Вашите предпочитания.

Регулируема двойна табла

 

Какво би бил стол за хранене без подходяща, регулируема табла, която може да се откачи и почисти за нула време? С LASTREE можете да настроите таблата на три различни разстояния от седалката или да я премахнете напълно, ако е необходимо.

Регулируема поставка за крака

 

Децата растат със светкавична бързина и затова LASTREE е снабдена с регулируема опора за крака, за да осигури на малките крачета адекватна опора. Можете лесно да го регулирате според височината на мъничето.

Допълнителна поставка за крачета за по-малки деца

 

Столчето за хранене се предлага с допълнителна поставка за крачета за по-малките деца. Това прави лежането, времето за игра, ученето и храненето още по-добре!

Компактен в сгънато състояние

 

Шезлонгът може лесно да бъде сгънат и поставен в ъгъла на кухнята или трапезарията. За да го направите по-малък, можете също така напълно да извадите таблата и да я прикрепите към краката - столът ще заема още по-малко място.

Безопасност във всяка позиция

 

LASTREE е оборудван със здрав петточков предпазен колан. Той е регулируем, издръжлив и може да се закачи на две различни височини. Това гарантира безопасност и комфорт за Вашето дете, както когато лежи в шезлонга, така и когато седи на столчето.

Четири колела за улесняване на придвижването

 

Храни ли се вашето дете навсякъде, не само в трапезарията? Отсега нататък това не е проблем - благодарение на колелата, можете бързо да преместите LASTREE от една стая в друга. Колелата са тихи и няма да надраскат пода.

Двулицева вложка в терацо десен

 

Двулицевата вложка означава, че можете да трансформирате изцяло външния вид на столчето за хранене само за няколко минути. Вложката се е с едната страна във класическо бяло, което ще изглежда страхотно в опцията за шезлонг. Другата страна е в модерен терацо десен, за да оживи интериора ви - лесно се почиства, което е много важно, когато детето Ви се учи да се храни самостоятелно.

Джоб за дребни предмети

 

В задната част на облегалката има допълнителен джоб за дребни предмети. Той може да побере мокри кърпички, любимото мече на Вашето дете или кърпа от плат.

Практична кошница под седалката


Голямата и удобна кошница под седалката може да побере всички любими играчки на бебчето. Капацитетът и е цели 5 кг.

Лесно се почиства

 

LASTREE разполага с покритие от еко кожа. Когато детето ви замърси столчето по време на обяд, всичко, което трябва да направите, е да избършете седалката и облегалката с влажна кърпа и след това да ги избършете на сухо. Лесно е да се поддържа чист в продължение на много години.

Устойчиви материали

Еко кожа - Устойчива и лесна за почистване седалка

Стомана - Здрава и устойчива на удар рамка

Плюш - Меки играчки

Спецификация:

  • Сгънат: 118,5 x 50 x 16 cm
  • Разгънат стол за хранене: 103 x 50 x 64,5 cm
  • Нива на височина: ниво 1: 86 см,ниво 2: 90 см, ниво 3: 95 см, ниво 4: 98 см, ниво 5: 103 см.
  • Облегалка: 42,5 x 44,5 cm
  • Седалка: 30,5 x 25 cm
  • Табла: 33 x 51,5 x 3 cm
  • Тегло: 8,5 кг
  • Размери и тегло на опаковката: 56 см х 25,5 см х 65 см / 10,2 кг

Krzeselko_do_karmienia_lastree_wood_wymi Krzeselko_do_karmienia_lastree_wood_wymi Krzeselko_do_karmienia_lastree_wood_wymi

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024