KinderKraft шезлонг FELIO 2 Stone Grey


Производител: KinderKraft
Модел: NEW023819
Наличност: В наличност
122.55лв.
-+

Улеснява успокояването и почивката

Ето FELIO 2 - люлката-шезлонг, която ще позволи на вашето бебе да се успокои и да си почине. За няколко секунди ще превърнете шезлонга в люлка- само преместете плъзгачите. Шезлонгът е подходящ за деца от раждането до 9 кг. За безопасността отговаря 3-точков колан с широка и мека каишка през чатала, която предпазва нежната кожа на детските крачета. Отпред има контролен панел, където можете да зададете вибрации или една от до 8 успокояващи мелодии. FELIO 2 се предлага с набор от практични аксесоари, които ще направят почивката и забавлението по-приятни за вашето малко дете: меко одеало, гриф с играчки и мрежа против насекоми

 

Люлка или шезлонг

FELIO 2 е два продукта в едно. Можете лесно да промените позицията на плъзгачите, за да превърнете люлката в шезлонг. Бебето ще може да се успокои и да подремне, а когато дойде време за игра - просто закачете грифа с играчки.

Преден контролен панел

Шезлонгът е оборудван с интуитивен контролен панел. Има 8 успокояващи мелодии, които да помогнат на бебчо да заспи и възможност за включване на успокояващи вибрации.

 

 

Допълнителни аксесоари

Шезлонгът се предлага с меко бебешко одеало, което може да се използва и самостоятелно. В допълнение, FELIO 2 има мрежа против комари, която ще позволи на бебето да почива на открито, без да се притеснява от досадните насекоми.

Просто сгъване

FELIO 2 ще ви придружава навсякъде. Това е лесна за използване вещ, която можете да вземете със себе си дори на почивка, благодарение на лесното и компактно сгъване. Което позволява лесно транспортиране и съхранение на FELIO 2.

 

 

 Лесно почистване

Шезлонгът е със свалящ се калъф, който може да се пере в пералня.

Материята изсъхва бързо, благодарение на което FELIO 2 ще бъде готов за употреба още на следващия ден.

МАТЕРИАЛИ:

Рамка от здрава устойчива стомана

Лесен за почистване текстилен калъф

kinderkraft_designed_and_aproved_in_euro

Европейският отдел за разработване на нови продукти работи, за да гарантира, че продуктите в офертата на Kinderkraft са най-добрите по отношение на функционалност и безопасност, както и в съответствие с най-новите тенденции в дизайна. Отделът е изграден от компетентни хора с дългогодишен опит в детската индустрия, много от тях са и родители. 

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

От раждането до 9 кг

Тегло на шезлонга: 2.89 кг

Размери сгънат: 10х73х38,5 см

Размери разгънат: 48х73х38,5 см

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024