KinderKraft Minibi колело за баланс HONEY YELLOW KRMIBI00YEL0000


Производител: KinderKraft
Модел: NEW023782
Наличност: В наличност
94.99лв.
-+

Открийте MINIBI!

Първият сладък велосипед за бутане за вашето дете! Детето ще се влюби в него от пръв поглед: той впечатлява със своята форма и очарователен дизайн, насърчавайки детето да играе активно у дома или навън. Меката седалка, непробиваемите колела и очарователният дизайн превръщат карането му в истинско приключение. Като кола за бутане, MINIBI подпомага ученето на ходене и балансиране, а по-късно - когато малкото дете направи първите си стъпки самостоятелно - ще поддържа детето като безопасна триколка за балансиране.

 Носител на една от най -престижните награди! Злато в категория ИГРАЧКИ на MadeForMums за 2022 година

Ниско поставената рамка, съчетана със заобления дизайн, позволява на деца около годинка да учат чрез игра. MINIBI е веднага готов за каране: лесното сглобяване ви позволява да използвате велосипеда веднага.

И благодарение на лесното си почистване, MINIBI винаги ще насърчава вашето мъниче да бъде активно навсякъде!

 

Учене чрез игра

Комбинацията от буталка, колело за балансиране и триколка кара малкото дете да се забавлява много, докато се учи да кара. Детето тренира чувството за баланс, укрепва мускулите и подобрява двигателната координация.

Лек дизайн

Малките размери, ниското тегло и леката конструкция правят MINIBI идеално превозно средство за най-малките - от 1 година или едва 74 см височина. Благодарение на това можете да започнете вашето колоездачно приключение заедно рано!

 

 133803 KK KV MINIBI grafiki funkcyjne_3.

Широки колела от пяна

Колелата, изработени от EVA пяна, ще работят добре навън и у дома. Характеризират се с издръжливост и добра адхезия към земята. У дома няма да драскат пода, а и са тихи. Те не изискват напомпване. Ширината на колелата гарантира стабилност.

Регулируема, мека седалка

Регулирането на седалката ви позволява да я настроите според ръста на детето - малкото дете е по-удобно и возенето е по-безопасно.

Благодарение на настройката, велосипедът ще служи по-дълго!

 

 

Уроци по безопасно шофиране

Безопасността на първо място! Ограниченият ъгъл на завиване предотвратява резки завои и преобръщане.

Заоблените ръбове и липсата на изпъкнали елементи защитават начинаещия колоездач.

Ученето с такова превозно средство е забавно!

Уникален дизайн

MINIBI привлича вниманието.

Комбинацията от приятни пастелни, но стилни цветове с оригиналния дизайн го прави приятен за окото, както на децата, така и на родителите.

 

 

МАТЕРИАЛИ:

Нехлъзгащите се дръжки от TPR гума осигуряват безопасна игра.
Стоманената рамка е издръжлива и устойчива на повреди.
Колелата от EVA пяна са леки и непробиваеми.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:

За деца деца от 1 година до 15 кг

Тегло на колелото 1.8 кг

Размери в опаковка: 47х22х15,5 см

kinderkraft_designed_and_aproved_in_euro

Европейският отдел за разработване на нови продукти работи, за да гарантира, че продуктите в офертата на Kinderkraft са най-добрите по отношение на функционалност и безопасност, както и в съответствие с най-новите тенденции в дизайна. Отделът е изграден от компетентни хора с дългогодишен опит в детската индустрия, много от тях са и родители.

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024