Kinderkraft люлка LUMI 2 Dark Grey


Производител: KinderKraft
Модел: NEW024161
Наличност: В наличност
208.05лв.
-+

В безопасност като в прегръдките на родител
LUMI 2 2в1 е подкрепа за всеки родител. Това е електрическа люлка, която люлее бебето от една страна на друга. Това движение наподобява естественото люлеене в ръцете на родителя: благодарение на него детето се успокоява и се чувства безопасно. LUMI 2 е лек рокер: тежи само 3,5 кг, можете лесно да го вземете със себе си на почивка.
LUMI 2 поддържа родителството технологично - можете да го свържете към контакт или да използвате батерията, за да работите безжично. Има лесен за използване панел, където можете да зададете скоростта на люлеене (5 нива), да изберете една от 12 мелодии или да зададете таймер (8, 15 или 30 минути). Разполага и с практично дистанционно, с което можете да управлявате кобилицата. Към LUMI 2 има и сенник с 2 играчки и мрежа против комари, ако искате да релаксирате с детето си навън.

Електрическа люлка/шезлонг

LUMI 2 служи като люлка и шезлонг. Лекото люлеене на страни напомня на бебето люшкане в ръцете на родител. LUMI 2 ще позволи на вашето малко дете да се отпусне, осигурявайки му приятни изживявания и чувство за сигурност.

Люлка/шезлонг lumi 2

Технология, подпомагаща родителството

LUMI 2 е създадена в подкрепа на родителите: можете да свържете електрическата люлка към контакт или да я използвате с батерии. LUMI 2 има дистанционно управление, което ви позволява да управлявате от разстояние, но можете лесно да се справите с интуитивния панел, който позволява да зададете скоростта на люлеене (избор от 5 нива) и мелодията (включени 12 песни и звуци от природата) и нейната сила на звука. Можете също да настроите таймера за 8, 15 или 30 минути. Вашето дете ще се отпусне и почине, а вие - с него, точно до вас.

Люлка/шезлонг lumi 2

С аксесоари

LUMI 2 е не само удобно място за почивка, но и място за забавление - има гриф с 2 играчки, които ще насърчат вашето мъниче да протяга ръце и да упражнява хватката си, както и ще стимулират въображението му и фината моторика. Lumi 2 може да се използва и на открито: има вградена мрежа против насекоми, която ще предпази вашето бебе от насекоми.

Люлка/шезлонг lumi 2

В безопасност като в прегръдките на мама

LUMI 2 има мека седалка, която в комбинация с люлеенето настрани кара бебето да се чувства сякаш е в ръцете на родителя си. Включената възглавничка и приятен на допир материал ще отпуснат бебето, а благодарение на своя дизайн, люлката ще помогне на детето да заеме правилната, ергономична поза. За безопасността отговарят 5-точкови, регулируеми колани с меки подложки.

Люлка/шезлонг lumi 2
Стилен дизайн

LUMI 2 е наследник на емблематичния шезлонг LUMI - но вече в нови по-свежи и актуални цветове, които го правят ненатрапчив и вписващ се във всеки интериор. Калъфът на шезлонга е изработен от бързосъхнещ материал(полиестер), който може да се сваля и пере в пералня. А рамката е от здрава стомана и пластмаса.

 Люлка/шезлонг lumi 2

Спецификация:

  • Тегло на продукта 3,5 кг
  • Размери: 59х55х59см
  • Комплектът включва сенник, 2 играчки, дистанционно и мрежа против насекоми

 Люлка/шезлонг lumi 2 размери Люлка/шезлонг lumi 2 размери

Още размери:

  • Ширина на седалката 48,5 см
  • Дължина на седалката 72,5 см
  • Височина със сгъната качулка 70 см
  • Размер на опаковката:

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024