KinderKraft I-FIX столче за кола GRAPHITE BLACK


Производител: KinderKraft
Модел: NEW024083
Наличност: В наличност
569.05лв.
-+

Запознайте се с i-fix! Най-новото попълнение в категория столчета на kinderkraft!
I-FIX i-Size надхвърля изискванията за стандарта i-size: освен, че е тествано при скорости с 28% по-високи от тези, кото изисква стандарта, в допълнение разполага с усъвършенствани системи за защита, като H-guard+, SPS+. Вътрешността на столчето обгражда детето с EPP пяна, която е известна с уникалната си възмосност да поглъща енергията по време на удар.

I-fix I-size позволява удължено ползване в обратна посока до 4 годишна възраст( около 87 см).

i-Size Standard

Столчето за кола ONETO3 i-Size отговаря на изискванията на най-новия стандарт R129 i-Size. Това означава, че можете да се съсредоточите върху шофирането на колата и да оставите безопасността на столчето за кола.

За целия период на ползване

Столчето за кола I-FIX i-Size ви позволява да транспортирате вашето малко дете в позиция с лице назад (RWF) до четири години. Тази позиция е пет пъти по-безопасна от FWF при челен сблъсък. I-FIX i-Size е подходящ за деца от раждането до 12 години (до 150 см височина). Има и вложка за бебета и по-малки деца; тази вложка може да се използва по-дълго (до 87 см) и намалява разстоянието между столчето за кола и детето, като по този начин повишава безопасността

i-fix i-size столче

H-GUARD+, SPS+

Столчето за кола е оборудвано с две системи, за да изведе безопасността при пътуване на най-високо ниво. H-GUARD+ е специално подсилена трислойна облегалка за глава с допълнителна пяна. Това предпазва частта на главата и шията при въртене, защото е още по-добре при абсорбирането на енергията, генерирана по време на сблъсък, като същевременно увеличава комфорта при пътуване чрез формоване според индивидуалната форма на главата на вашето мъниче. SPS+ е подобрена система за странична защита - щитовете разполагат с брони, които действат като зона на смачкване в автомобила и укрепват седалката на колата в ключови точки още повече. Те поемат първата и най-силна сила на удара, като я разпръскват и не позволяват да достигне до тялото на детето.

i-fix i-size столче i-fix i-size столче

EPP пяна (експандиран полипропилен)

Столчето за кола I-FIX i-Size с EPP пяна осигурява на вашето дете най-високо ниво на безопасност. Този материал, използван в авиационната и автомобилната промишленост, е отличен при абсорбиране на енергия, намалявайки риска от нараняване. Използването на този материал в черупката и облегалката за глава означава, че I-FIX i-Size е изключително издръжлив и устойчив на сили, действащи върху него отвън, като по този начин осигурява по-добра защита за вашия малък пътник. Столчето за кола е изключително издръжливо, устойчиво на напукване и атмосферни влияния и леко, което го прави по-лесно за пренасяне. EPP пяната също е хипоалергенно и изолиращо решение, което поддържа вашето дете в топлинен комфорт, докато е в столчето за кола.

EASY SPIN 360°

Системата EASY SPIN 360° ви позволява удобно да завъртите столчето за кола около собствената му ос. Не само ще ви позволи лесно да извадите детето си от колата (просто поставяте столчето за кола с лице към вратата) и да го обезопасите с помощта на вътрешния петточков предпазен колан, но също така ще ви позволи бързо да смените от RWF до положение FWF, без да е необходимо да сваляте цялото столче за кола.

i-fix i-size столче

Допълнителни удобства:

I-FIX i-Size не само осигурява безопасност при пътуване, но и комфорт. Има подвижен калъф, който е приятен на допир и може да се пере, за да поддържа свежест в продължение на много години. Освен това е оборудван с меки подложки за предпазни колани с шевове, които няма да дразнят кожата. Освен това има специални гумени подложки за предпазния колан, благодарение на които е по-лесно да поставите детето си в столчето. А когато вашето мъниче порасне, можете да приберете предпазния колан в практично отделение, без да е необходимо да го сваляте.

Материали:

Основа: пластмаса, метал Покритие: полиестер Дунапрени: дунапрен, мемори пяна Корпус: пластмаса, метал, дунапрен

Спецификация:

Възраст от 40 см до 150 см
Тегло на продукта: 11, 4кг
Размери: 58,5-67,5 х 44 х 57-81 см

i-fix i-size столче
 

как се ползва столче kinderkraft

Как се ползва i-fix i-size:

 40- 105 см →В посока обратна на движението → Монтаж чрез опорен крак isofix и предпазни колани на столчето

76-105 см → В посока на движението → Монтаж чрез опорен крак isofix и предпазни колани на столчето

100-150 см → В посока на движението → Монтаж isofix и предпазен колан на автомобила ( възможен е монтаж само спредпазните колани)

Европейска гаранция за качество 

Европейският отдел за разработване на нови продукти гарантира, че продуктите, предлагани от Kinderkraft, са възможно най-добри по отношение на функционалност и безопасност и че следват най-новите тенденции в дизайна. Отделът е изграден от компетентни хора с дългогодишен опит в производството на детски продукти, като много от тях са родители.

EU STANDARD

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024