Kinderkraft APINO бебешка количка HAPPY SHAPES


Производител: KinderKraft
Модел: NEW024189
Наличност: Изчерпанa
284.05лв.
-+

Идеалният спътник за всяка разходка

APINO ще превърне всяка ваша разходка в невероятно приключение. Това е количка за деца до 22 кг (ок. 4 години), която впечатлява със своята функционалност, лекота и маневреност. Функцията AUTO FOLDING позволява автоматично сгъване по всяко време - до компактен размер. Количката е много лека, с тегло само 7,5 кг, което в комбинация с автоматичното сгъване я прави идеален спътник по време на разходки и пътувания: както по-дълги, така и ежедневни. Детска количка APINO е снабдена с редица удобства за родители и деца: облегалката се регулира в 4 степени от легнало до седнало положение, а 5-точковият колан с протектори се регулира лесно спрямо ръста на детето. Освен това количката има регулируема поставка за крачета, дълбок сенник с вентилация и прозорче за контакт с детето, а цялата е гарнирана с леки и непробиваеми колела.

Автоматично сгъване

APINO се сгъва сама

Количката APINO се сгъва сама: благодарение на AUTO FOLDING, едно движение е достатъчно, за да стане количката компактна и готова за съхранение или пътуване. След сгъване количката стои сама, не се налага да я подпирате на стената.


Изключително издръжлива на натоварване: до 24 кг

apino - до 24 кг

Количката APINO е предназначена за деца от раждането до приблизително 4 години(22кг). Ще служи на вашето малко дете през целия период на разходка. Комфортът на бебето ще бъде осигурен от накланяща се облегалка и удобни, регулируеми 5-точкови колани с протектори. А когато детето седи самостоятелно, можете лесно да регулирате облегалката според неговите умения и нужди.


Винаги под ръка

Лека и удобна за носене APINO

APINO е много лека, с тегло само 7,5 кг, което я прави идеална количка за тези, които живеят на бързи обороти. Можете лесно да я носите по стълбите, докато държите малко дете в другата си ръка. Трябва ви само една ръка, за да я сгънете и да се качите в градския транспорт или да я приберете в багажника на колата си.


Детска количка за ежедневието и за пътувания

apino all road

APINO е количка, която е идеална за ежедневна употреба и по време на пътуване. Тя е лека, пъргава и много лесна за управление. Сглобява се лесно, а непробиваемите колела ще ви предпазят от неприятни изненади по пътя.


Практична и удобна

praktichna Apino

Детска количка APINO има 4-степенно регулиране на облегалката до легнало положение и регулируема поставка за крачета. Количката е оборудвана и с голям сенник с вентилационен панел и прозорче за контакт с детето - винаги ще държите бебето си под око.


Възможност за създаване на Компактна система за пътуване:

sistema Apino

APINO има възможност за закрепване на универсални адаптери към рамката, на която лесно и бързо да закрепите кошница за кола. Бебето е заспало в колата? Няма проблем! Свалете кошницацта и я поставете на рамката - без да го будите! 

 Адаптери и кошница за кола трябва да се закупят отделно. Адаптери, налични за продажба от юни 2024 г.

Спецификация:

  • Материали: Рамка от стомана и алуминий; Тапицерия - устойчив и бързо съхнещ полиестер; Гуми- непробиваеми от EVA и TPR пяна
  • Възраст/тегло/ръст на детето: От раждането до 22 кг
  • Капацитет на коша за багаж: 2 кг;
  • Тегло на продукта: 7,5 кг
  • Размери на продукта
  • Сгънат: 47 x 58 x 34,5 см (без борда)
  • Разгъната: 93 х 47 х 99 см

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024