KinderKraft 4smart активна гимнастика KP4SMA00MUL


Производител: KinderKraft
Модел: NEW023155
Наличност: В наличност
141.55лв.
-+

4SMART ПОДПОМАГА РАЗВИТИЕТО НА ДЕТЕТО ДОКАТО ТО СЕ ЗАБАВЛЯВА

 

През първите месеци от живота си, бебетата забелязват само контрастните цветове. За да стимулираме въображението на малчуганите и да подпомогнем тяхното развитие от първите месеци, създадохме постелката за активна гимнастика 4SMART с контрастни, изразителни цветове. 4SMART има 4 зони, развиващи: зрението, възприятието, слуха и концентрацията.

 

1-та зона развива зрението: включва контрастни цветове – черен, бял и червен с жълти акценти. Допълнителните цветни ленти, приковават вниманието на детето и го улесняват в разпознаването на цветовете.

2-та зона развива слуха: включва шумолящи и подрънкващи елементи, които привикват детето към различните звуци. То може свободно да ги мачка и пипа.

3-та зона развива възприятието: тук има изпъкнали елементи с различна текстура, чрез които малчуганът стимулира възприятието и опознава нови повърхности и форми.

4-та зона помага на малчуганите да тренират концентрацията си: постелката има специално място, където могат да се поставят контрастни карти и огледалце. Тези елементи фокусират вниманието на детето и го учат на концентрация върху конкретно действие.

 

Към комплекта има 2 дъгообразни стойки, върху които могат да се поставят и свободно да се разместват добавените играчки: 12 образователни карти 4SMART, висящо огледалце, висяща топка с дрънкулка, висяща шумоляща играчка, сензорна топка, плюшена играчка, цветни ленти и дрънкащи топчета и огледалце, което може да се постави под прозрачното фолио. Картите са със закопчалка тип халка за ключодържател – могат да се закачат напр. на количка или раница. Допълнително в комплекта има топка със сензори. Тя е голяма, с различни цветове, бутончета и шарки, благодарение на което ще прикове погледа на малчугана и ще му достави много радост. Интересните шарки и стил, както и многофункционалността, правят постелката идеална за всяко дете.

Играчки

Висящо огледалце, висяща топка с дрънкулки, висяща шумоляща играчка, топка със сензори, плюшена играчка, цветни ленти и дрънкащи топчета и огледалце, което може да се постави под прозрачното фолио.

 

Функционалност:

Постелката е проектирана с мисъл за най-малките деца, които не разпознават още цветовете и виждат само контрастно. По тази причина основните цветове на подложката са наситените цветове: черно, бяло, червено, с акценти в жълто.

Притежава 4 зони, развиващи:

 

ЗРЕНИЕ: зона с контрастни цветове. Подложката има цветни ленти и цветове, привличащи погледа и вниманието на детето,

СЛУХ: шумолящи и дрънкащи елементи, които обръщат вниманието на детето и го привикват към различни звуци,

ВЪЗПРИЯТИЕ: зона с издаващи се елементи (въженца и топки) с различна текстура, за да може детето да ги докосва и да стимулира чувството си за възприятие,

КОНЦЕНТРАЦИЯ: постелката има специално място за поставяне на контрастни карти и огледалце.

Kартите могат да се носят по време на разходка – 4SMART картите имат специална закачалка, с помощта на която могат да се закрепят напр. към количката.

 

В комплекта има голяма топка със сензори, която ще стимулира въображението на малчугана и ще му достави много радост.

Интересните шарки и стил правят постелката за активна гимнастика идеална за всяко малко дете.

Образователната постелка за активна гимнастика 4SMART е идеална за подарък – тя е многофункционална, а освен това има прекрасна опаковка. Като цяло е практичен подарък: развива сетивата на малчугана, събужда въображението и ще служи на детето дълго време.

Удобство:

Постелката за активна гимнастика е с регулируеми стойки с удобен плъзгач, така че висящите играчки могат свободно да се преместват и да се поставят на свободно избрано място.

Постелката за активна гимнастика е лека и се сгъва лесно (след откачване на стойките). Без проблем ще я вземете със себе си по време на почивката!

Замърсяването няма да е проблем – постелката се почиства много лесно. Основата на постелката за активна гимнастика може да се пере на ръка, а останалите играчки лесно могат да се почистят с кърпа.

Безопасност:

Сензорната постелка за активна гимнастика 4SMART добре изолира от пода.

Постелката е подходяща за деца от първите им моменти в живота – отговаря на стандарт EN 71-1, EN 71-2, EN 71-3 за играчки и образователни постелки.

Тя е изработена старателно – стабилните шевове, без елементи, които се издават и могат лесно да се откъснат, увеличават безопасността на малчугана.

Изработка:

Постелка: полиестер

Играчки: полиестер, пластмаса

Карти: хартия

Спецификации:

  • Размери: 128 cm x 116 cm,
  • Височина от земята до стойките: 46,5 cm
  • Размери на постелката за активна гимнастика с разтворени страни: 126 x 112
  • Размери на постелката за активна гимнастика с прибрани страни: 75x75
  • Размери на картите: 12x19
  • Тегло: 1,1 kg
  • Размери на продукт с опаковка/ тегло: 65 cm x 46 cm x 10 cm/1,6 kg

Многофункционалната CREATIVE FUN TABLE е отговор на нуждата на децата от творческо забавление. Когато е отворена, тя позволява активна игра с пясък и вода, докато е затворен - може да служи като удобна основа, предназначена за творческа ръчна изработка или рисуване. Добре обмислената конструкция гарантира пълна стабилност на мебела по време на дълги сесии за игра. Висококачествените пластмасови материали и ергономичният дизайн гарантират безопасност и комфорт при игра.

  • Размери: 79х56х50 см
  • Размери сгъната: 78х60х16 см
  • Тегло: 3,8 кг

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024