Cosatto CT5037 Come and Go I-Size Rotate Pretty Flamingo столче за кола


Производител: Cosatto
Модел: NEW023891
Наличност: В наличност
664.05лв.
-+

От раждането до 105 см (приблизително 4 години) столче за кола i-Size с удължено използване в обратна посока. ISOFIX, което се върти за лесен достъп и има допълнителна защита при страничен удар.

Столчето за кола Come and Go i-Size Rotate в D е за Dino е R129/ i-Size съвместимо с интегрирана ISOFIX основа. Въртенето на 360 градуса позволява лесен преход от посока назад към посока напред и улеснява качването и излизането на детето от колата. Пригодените допълнителни подложки за новородено от мемори пяна осигуряват безопасно, плътно прилягане и допълнителен комфорт - идеално решение за група 0+ група 

Завъртане на 360 градуса


Лесно достъпният бутон ви позволява да завъртите столчето за кола на 360 градуса. Край на разтягането при повдигане на бебето или закопчаване на колана.

Come and Go i-Size Rotate се заключва лесно в позиция за необходимата посока на движение и преминава плавно от обърната назад към обърната напред.

По -дълго возене в обратна посока


Come and Go i-Size Rotate е ERF до 105 см (приблизително 4 години) и ще продължи да расте с вашето дете. Возенето в обратна на движението посока (ERF) се препоръчва, тъй като при челен сблъсък обърнатите назад седалки разпределят силата в много по-голяма част от гърба, като по този начин оказват по-малко натиск върху деликатната глава, врат и гръбначен стълб.

Това столче за кола е преминало обширни тестове за катастрофи и безопасност като част от най-новия стандарт R129 / i-Size.

Стандартът i-Size продължава тестовете със задължителни тестове за страничен удар и преобръщане - всички с помощта на най-новите манекени за тестове за катастрофа - за да помогнат за създаването на по-безопасни столчета за кола.

Безопасно и сигурно


Контурната седалка има сигурни ISOFIX точки за закрепване и конструкция, абсорбираща силата. Тя разполага с изскачаща SIPS (система за защита от страничен удар). Дълбоките странични панели на крилата и подплатените протектори с абсорбираща енергията пяна осигуряват защита при страничен удар.

Освен това има ексклузивна 5-точкова плюс система против бягство. Тази седалка отговаря на стандарта за безопасност R129 (i-Size).

Комфорт и безопасност


Столчето за кола Come and Go i-Size Rotate съчетава първокласен комфорт със сигурност благодарение на плюшени подплънки, подвижна тапицерия, облегната седалка с легнало положение и регулируема облегалка за глава.

В допълнение - интелигентни лесни за родители екстри, като например прост регулируем колан без презаждане и система за лесно регулиране с една ръка, правят Come and Go i-Size Rotate лесен за използване, докато свалящата се, перяща се подплата ще запази Come and Go i-Size Rotate идеално чист.

 

Изключителна гаранция


Столчето за кола Come and Go 2 i-Size Rotate се предлага в едни от най-лобимите дизайни и идва с водеща в индустрията 3-годишна гаранция за вашето спокойствие.

Спецификация:

Подходяо за деца от 40 см до 105 см ( от раждането до около 4 години)

Isofix монтаж в обратна на движението посока (до 105 см)

Възможност за ползване в посока на движението от 76-105 см ( 15 м -4 години)

Тегло: 6,6кг

Защо да избереш Come and Go i - size Rotate:

  • Отговаря на на стандарт R129/ i -size
  • Възможност за монтаж с Isofix
  • За деца от 40-105см
  • Вграден 5 точков колан
  • 10 позиции на облегалката
  • Сваляща се тапицерия
  • Допълнителни подложки за новородени
  • Анти-ескейп система за коланите
  • 3- годишна гаранция!

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024