Cosatto CT4399 PORT RAC Spot the Birdie кошница за кола


Производител: Cosatto
Модел: NEW022946
Наличност: В наличност
379.05лв.
-+

Столчето за кола Port i-Size е разработено за бебета от раждането (40 см) до 15 месеца (87 см). Монтира се лесно в автомобил само със стандартните колани, но ако добавите i-Size isofix базата (продава се отделно), можете да използвате допълнително закрепване чрез Isofix системите , което го прави още по-адаптивно и лесно за използване.

Снабден с известните модели за разказване на истории на Cosatto, които децата обичат и най-съвременната технология за безопасност и комфорт.

Удобната дръжка помага за лесното пренасяне на бебето

Съвместим и с бебешки колички:

 • Giggle Mix,
 • Giggle 3,
 • Giggle Quad,
 • Wow,
 • Wow XL,
 • Wowee,
 • Wow Continental
(продават се отделно, необходими са допълнителни адаптори)


Безопасност и сигурност с i-Size

Столчето за кола Port i-Size носи безопасност и сигурност на вашия малък пътник. Това е i-Size и ISOFIX, когато се сдвоява с основата Port i-Size (продава се отделно), осигурявайки намалено движение на столчето за пълно спокойствие. Не само ще получите допълнителна сигурност, но добавянето на основата улеснява бързото и лесно поставяне в автомобила, обърнато назад. Като алтернатива, седалката за кола RAC Port се монтира назад със стандартен 3-точков предпазен колан.

Защита от въздействие

Уникалната подсилена конструкция със здрава защитна обвивка обгражда вашето дете и осигурява това допълнително ниво на безопасност. Освен това, тази нова седалка за кола от Cosatto е изградена от високоефективен абсорбиращ енергия материал за още по-голяма защита от всяка страна.

Трансформирайте пътуване

Новото столче PORT RAC ще преобрази пътуването за вас и вашето дете. Започвайки с лесната регулируема облегалка за глава с една ръка с тапицерия от плюшена пяна, която абсорбира удара. Лесното регулиране на коланите, помага да обезопасите детето си лесно и бързо.

Когато се използва базата i-Size, ще можете да се възползвате и от предимствата на 3-позиционна функция за накланяне. Трите позиции правят удобството на новороденото както и на растящото бебе по-пълно.

Превъзходен комфорт и удобни екстри

Със столчето за кола Port RAC вашето дете ще получи максимален комфорт благодарение на специализираната пяна с висока плътност. В допълнение, столчето за кола се предлага с много удобни екстри, включително революционна водоустойчива, дишаща материя и предварително обработена с течно отблъскващо покритие на основната седалка, което прави по-лесно от всякога почистването. Предлага се и със сгъваем, удължен сенник UPF 100+ и много други. Подложките против приплъзване позволяват случайно използване в режим на наклонена люлка

Умни неща. Щастливи бебета.

Port RAC е създаден с известните модели за разказване на истории на Cosatto, които децата обичат. При тестове 8 от 10 деца избраха Cosatto по някаква причина и новото столче за кола Port i-Size наистина ще разпали въображението им.

Спецификация

 • RAC Port е съвместим с i-Size база (продава се отделно)
 • Съответства на най-новите разпоредби за безопасност R129 От раждането (40 см) до 15 месеца (87 см)
 • Монтаж с предпазните колани на автомобила
 • Вузможен монтаж с Isofix, когато е добавена база i-Size(продава се отделно)
 • Бързо освобождаващ се автоматично регулируем 5-точков предпазен колан
 • UPF 100+ сгъваем, удължен сенник
 • Включени са подложки за гърди и корем
 • Сваляща се тапицерия, с материя подходяща за машинно пране
 • Гаранция 3 години!

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024