Акумулаторен мотор Motocross сив металик


Производител: Moni
Модел: M110884
Наличност: В наличност
305.50лв.
-+
Представяме ви акумулаторен мотор Motocross, предназначен за деца на възраст от 3 до 8 години с максимално тегло до 30 кг. Снабден с мощна батерия от 12V7Ah, този мотор гарантира часове на вълнуващи приключения.
С един двигател, този мотор предлага надеждна производителност и лесно управление за младите шофьори. Включените предни и задни светлини, подобряват видимостта и добавят стил към изживяването по време на каране.
Вграденият музикален плейър разполага с MP3 функция и Bluetooth връзка. Моторът може лесно да се управлява с помощта на ръкохватката, осигурявайки реалистично изживяване за младите авантюристи.

Продуктът е предназначен за сух и равен терен! 
НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ В КАЛНИ ТЕРЕНИ!
Никога не използвайте по пътните платна, в близост до коли, на или близо до стръмни наклони или стълбища, плувни басейни или други водни тела, в кални терени или заблатени участъци!

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024