АКУМУЛАТОРЕН ДЖИП RANGE ROVER черен металик


Производител: Land Rover
Модел: M110949
Наличност: В наличност
841.10лв.
-+
Със своя реалистичен дизайн и впечатляващи характеристики, акумулаторният джип Range Rover предлага на децата вълнуващо изживяване като млади шофьори. Подходящ за деца от 3 до 8 години с максимално тегло до 35 кг, този джип е идеален за игра и забавление на открито.

Основните характеристики включват:

  • Дистанционно управление: Снабден с 2,4 GHz дистанционно управление, което позволява пълен контрол във всички посоки, този джип е лесен за управление както от децата, така и от родителите.
  • Предни и задни светлини: Реалистичните светлини осигуряват допълнителна атмосфера и забавление по време на игра.
  • Музикален плейър с Bluetooth: Джипът е оборудван с музикален плейър с USB и MP3 жак, както и Bluetooth функция, което позволява на децата да слушат своята любима музика, като се свържат с телефон към джипа.
  • Скорости и мотори: Снабден с бърза, средна и бавна скорост, които могат да се контролират само от дистанционното управление, както и с два задвижващи мотора по 240W всеки и батерия от 24V7Ah, джипът предоставя стабилно и сигурно движение.
  • Меки EVA синтетични гуми: Гумите на джипа са изработени от мека и издръжлива EVA синтетика, която осигурява добро сцепление и комфорт по време на шофиране.
  • Отварящи се врати: Джипът разполага с отварящи се врати, които придават на изживяването още по-реалистичен вид и чувство.
  • Лиценз от Jaguar Land Rover Limited: С този джип получавате официален лиценз от Jaguar Land Rover Limited, което гарантира високо качество на изработка и реалистичен дизайн, верен на оригинала.
  • С размери от 131 x 81 x 60 см, този акумулаторен джип Range Rover е перфектният подарък за всяко дете, което обича автомобилите и иска да се забавлява на пътя!

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024