86101 Reer LED огледало за обратно виждане


Производител: Reer
Модел: NEW023028
Наличност: В наличност
56.99лв.
-+

За безопасно возене

Благополучието на вашето дете винаги ще има първостепенен приоритет - включително в колата. Позиционирането на малките деца на задната седалка обаче може да затрудни шофьора да ги види. За да ги проверят, шофьорите трябва да се обърнат, което е изключително опасно по време на шофиране. Огледалото за безопасност на автомобила ви позволява да държите бебето под око, без да отдалечавате фокуса си от пътя.

Безопасното LED огледало BabyView ви позволява да наблюдавате бебето си, без да се налага да отклонявате вниманието си от пътя.

Директен изглед на вашето дете в бебешки седалки или обърнати назад детски столчета

Когато малките деца пътуват в бебешки седалки или обърнати назад детски столчета, положението им на задната седалка ги прави трудно забележими за водача. Светодиодът BabyView ви позволява да имате зрителен контакт с детето си на задната седалка през огледалото. Неговата изключително голяма, извита повърхност осигурява максимално зрително поле.

Перфектна видимост дори на тъмно с LED светлина 

Веднага щом се стъмни навън, околната светлина няма да е достатъчна, за да видите ясно детето си в огледалото. LED светлината за включване / изключване ви позволява да имате перфектен изглед на детето си дори през нощта. Нежната светлина избягва всякакви неприятни отблясъци и няма да попречи на бебето ви да спи.

Гъвкав и индивидуално регулируем със сферична става

Има много фактори, които определят дали имате добър поглед върху детето си. Вашето дете все още ли пътува на бебешката си седалка или се е преместило на столче ? Каква е височината на облегалките за врата във вашата кола и на каква височина са очите ви? Както при собственото задно огледало на автомобила, предпазното огледало може да се регулира спрямо всеки отделен човек. Вградената сферична става ви позволява да регулирате огледалото бързо и гъвкаво, за да осигурите перфектна линия на видимост.

Лесна работа с дистанционно управление

Включването / изключването на огледалната LED светлина се включва и изключва удобно с дистанционно управление. Като допълнителна функция, устройството за управление е снабдено с щипка. Лесно прикрепен към сенника, той държи дистанционното удобно през цялото време.

Лесен и гъвкав монтаж на облегалката за глава

Гъвкаво регулируемите ремъци за опъване позволяват бърз и лесен монтаж върху облегалката на врата. Монтажът прави огледалото съвместимо с всички превозни средства.

Огледалната повърхност е изработена от пластмаса, която не се чупи и няма да се разпадне на опасни парчета в случай на инцидент. Вашият малък пътник ще бъде перфектно защитен по всяко време.

Още по-безопасно в комбинация с огледалото за родители

 

Това ви позволява да наблюдавате трафика зад себе си както обикновено, като същевременно наблюдавате детето си.

Детайли:

Позволява директен изглед на вашите деца

За всички бебешки колички или обърнати назад (прекарани) бебешки седалки

Голяма, извита огледална повърхност за максимално зрително поле

Със сферична става за гъвкаво и персонализирано регулиране

Оптимален изглед на детето в тъмнина благодарение на интегрираната светлина

Светлина, активирана чрез дистанционно управление

Безопасно и здраво задържане без подхлъзване

Универсално подходящ за всички превозни средства със задни подглавници

Огледално стъкло, пластмаса за максимална сигурност

Особено лесен и безопасен монтаж чрез каишки

Размери: прибл. 29 х 20 х 7 см

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024