86091 Reer TravelKid подложка за пътуване
-12%

86091 Reer TravelKid подложка за пътуване


Производител: Reer
Модел: NEW022505
Наличност: В наличност
28.49лв. 24.99лв.
-+

Забавление и игри в движение

Дългите пътувания с кола понякога могат да бъдат много стресиращи за родителите и децата. Седейки дълго време и монотонността на подвижните пейзажи, децата ви бързо се отегчават. Те не искат да седят по-дълго, а искат да останат заети - в идеалния случай да играят игри или да рисуват.
Рисунката и игралната подложка TravelKid Play позволяват на детето ви да рисува и да играе лесно дори и в движение, като по този начин забавните пътувания на автомобил са скучни.
Подложката за пътнически подложки е само един от елементите в нашата нова гама TravelKid. Тези продукти осигуряват безопасност и ред в автомобила и улесняват пътуванията с деца.


Идеален за пътувания

Дори по време на дълги пътувания с кола, напр. по пътя през празниците децата обичат творческите дейности. TravelKid Play е със здрава основа, която е не само идеална за използване като основа за рисуване, но и като повърхност за игри и всички други дейности, за които се изисква маса. В същото време еластичните ленти за закрепване по ъглите му осигуряват здраво захващане на чертежа или игралното поле и предотвратяват плъзгането.

Благодарение на материала за отблъскване на мръсотия и вода, подложката е лесна за почистване. Това означава, че също така не е проблем, ако детето ви изпива напитката си от време на време.Практични джобове

Органайзерът има два големи джоба на двете странични крила. Те осигуряват практично място за съхранение на игри или хартия и писалки. Благодарение на ципове на джобовете, всичко остава сигурно на място. Затова можете да се отпуснете и да се съсредоточите върху шофирането, сигурни, че детето ви има всичко необходимо, за да играе, готови за ръка по всяко време. Това прави пътуването с кола забавно за цялото семейство.


Практично пренасяне

Дори когато пътувате с детето си, а не в колата, но при друг вид транспорт, като например автобус, влак или самолет, те не трябва да излизат без тяхната TravelKid Play. Страничните секции могат да бъдат затворени в средата с катарама, като по този начин се предпазва хартията от падане или замърсяване. Игри с малки парченца и химикалки се съхраняват безопасно в страничните джобове. Благодарение на дръжката, подложката може да се носи удобно на ръка.


Детайли за продукта

  • Стабилна база за рисуване и игра - игри и забавления по време на екскурзии
  • Идеален за дълги пътувания с кола и ваканционни пътувания
  • Практични джобове за съхранение, напр. за моливи
  • Лесен за почистване благодарение на него отблъскващ водата и мръсотията материал
  • Голяма повърхност за рисуване: 24 x 36 cm

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024