85041 Reer бустер седалка/раница


Производител: Reer
Модел: NEW023754
Наличност: В наличност
94.99лв.
-+

Безопаснo сгъваемо столче за хранене, подходящо за път

Веднага след като децата могат да седят самостоятелно, те вече могат да се хранят заедно с другите членове на семейството на масата с подходящо столче за хранене и да участват заедно в семейни дейности.

Със сгъваемото столче Growing можете лесно и безопасно да поддържате новата си рутина на хранене не само у дома, но и в движение, защото мобилната седалка предлага безопасно седене, независимо дали у дома, с приятели, в ресторант или на почивка.

Универсална употреба

Независимо къде се намирате, благодарение на гъвкавия дизайн, седалката ще е винаги на разположение. 

Единственото задълижтелно изискване към стола, върху който ще се поставя за най- стабилно закрепване и ненакланяща се стойка, са столът да има стабилна облегалка и седалка с размери най-малко 44 см х 35 см

Сигурно задържане

Дори и при варианта на мобилното столче за хранене, безопасността не трябва да е на заден план.

Ето защо тази седалка е оборудвана и с основни предпазни колани, които предлагат на вашето дете необходимата безопасност в столчето за хранене.

3-точковият предпазен колан, гарантира, че вашето дете е здраво държано, без да ограничава свободата на движение твърде много.

Презрамките винаги могат да се регулират гъвкаво според размера на вашето дете (6 - 36 месеца, макс. 15 кг) благодарение на тяхната променлива регулируема дължина, за да могат да гарантират здраво прилягане.

Стабилните странични подпори също така предотвратяват изплъзването на повдигащата седалка от стола.

Бързо и лесно закрепване

За да може да се гарантира, че седалката може да се използва бързо, тя е оборудвана с особено проста система за закопчаване на колана. За да направите това, просто поставете върху стол. 

След това коланите се затягат около облегалката и седалката на стола и се закопчават с катарамата на колана.

Издърпайте и стегнете - готово.

Удобен транспорт

Презрамките с регулируем размер не само гарантират, че седалката е здраво закрепена, но също така благодарение на тяхната дължина, столчето може да се да се носи удобно като чанта през рамо.

За още по-лесно транспортиране, може лесно да я закачите на дръжката на количката. За да направите това, приложените куки просто се закрепват към дръжката на количката с велкро закопчалка.

Бустерът вече може да се закачи на дръжката с карабинер - готово. След премахване на столчето за хранене, куките могат да останат на количката и са готови за следващо използване по всяко време.

Много място за съхранение

Седалката има стабилна пластмасова вътрешна рамка. В резултат на това тя е куха отвътре.

Това не само я прави особено лека, но и осигурява много място за съхранение.

Добре обмислена система, състояща се от голямо вътрешно отделение и различни странични джобове и мрежест джоб, гарантира, че всички необходими прибори могат да бъдат удобно поставени. От пелени и мокри кърпички, играчки, прибори за хранене до буркани с бебешка храна, всичко има своето място тук и може да се транспортира безопасно и удобно в движение.

 

Направена от 8 PET бутилки

Благодарение на ресурсоспестяващото производство, Седалката Growing е особено устойчива - защото ние от reer също искаме да направим своята част, за да защитим нашата земя - и по този начин се грижим и за бъдещето на нашите деца.

Както и останалите продукти от гамата Growing, седалката е направена от полиестер, който не е направен от суров петрол, какъвто е случаят с конвенционалните производствени методи, а от рециклирани PET бутилки. Рециклирането на стари пластмасови бутилки не само намалява отпадъците, но и спестява изкопаеми ресурси.

Информация за продукта:

  • компактна, лесно преносяема седалка
  • Стабилна пластмасова вътрешна рамка
  • Регулируем 3-точков предпазен колан осигурява сигурно задържане на деца между 6 и 36 месеца (макс. 15 kg)
  • Може да се използва на всички стандартни столове с облегалка
  • Clip&Go: куките позволяват лесно закрепване и гъвкаво сваляне от количката
  • Тестван съгласно EN 16120:2012+A2:2016
  • Материал: 100% полиестер от рециклиран материал (rPET), пластмаса
  • направени от 8 рециклирани PET бутилки (0.5l)

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024