84223 Reer ShineSafe сенник за количка, мента


Производител: Reer
Модел: NEW024034
Наличност: В наличност
14.24лв.
-+

сенник за количка

Пълна защита за слънчеви дни

Младата и деликатна бебешка кожа все още не е изработила собствена защита срещу UV лъчите. Само няколко минути незащитено излагане на слънце е достатъчно, за да изгорите кожата си. Слънчевото изгаряне е не само много неприятно и болезнено за вашето бебе, но също така увеличава риска от последващи кожни заболявания. Ето защо кожата на вашето бебе има нужда от допълнителна защита. Сенникът ShineSafe за количката осигурява на вашето мъниче приятна сянка и предпазва от вредните UV лъчи.

Надеждна защита срещу UV радиация

Благодарение на висококачествените материали - Платното е изработено от 100% "pogee"полиестер. Това твърдо, плътно изтъкано полиестерно влакно абсорбира до 98% от слънчевите лъчи и по този начин предлага UV защита 50+ на чувствителната бебешка кожа. Не избелява. Плътният материал предотвратява и проникването на лек дъжд.

Регулира се спрямо позицията на слънцето

Платното позволява индивидуално позициониране в зависимост от слънчевите лъчи, лесно и удобно. За да се осигурят големи зони на сянка, платното се поставя отгоре и се закрепва. Когато слънцето е ниско сутрин или вечер, платното може лесно да се прикрепи отстрани. Когато не се използва, се избутва назад като ролетна щора; Не е необходимо да сваляте от количката.

Просто, сигурно закрепване

Цялостната еластична лента и ремъци за закрепване позволяват гъвкаво използване на различни модели колички, без значение от пизицията на седалката. За да прикрепите платното, поставете го над сенника, издърпайте еластичната лента и прикрепете лентите към дръжката за бутане. За сигурно задържане - дори при вятър или на неравни повърхности.

Информация за продукта

  • осигурява сянка и предпазва от слънчево изгаряне (UPF: 50+)
  • удобно регулиране на позицията на слънцето
  • предпазва от страничен вятър и лек дъждец
  • лесен и бърз монтаж
  • лесен за съхранение
  • Размери прибл. 34-52см х 72см
  • предлага се в 4 цвята може да се пере в пералня

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024