84221 Reer раница за бебешка количка


Производител: Reer
Модел: NEW023434
Наличност: В наличност
103.55лв.
-+

Добре подготвени за екскурзии

По пътя ви трябват някои важни неща за приятното изкарване с бебето. Пелени, мокри кърпички, бутилки са само малка част от тях. Добре приговената раница е най-важното нещо, ако искате да имате всичко бързо под ръка, когато сте в движение.

С раницата за количка Growing, вие не само имате всичко необходимо, но тя ще е устойчив спътник – направена е от 100% рециклирани PET бутилки.

 

Екологична и устойчива

Благодарение на пестящото ресурси производство, раницата за количка Growing е особено устойчива - защото ние от Reer също искаме да направим своята част, за да защитим нашата земя - и по този начин да помислим за бъдещето на нашите деца. Ето защо всички продукти от гамата Growing са направени от възобновяеми или рециклирани суровини. Поради тази причина за раницата за количка е използван полиестер, който не е направен от суров нефт, както е при конвенционалните производствени методи, а от рециклирани PET бутилки. Рециклирането на стари пластмасови бутилки не само намалява отпадъците, но и спестява изкопаеми ресурси.

 

Всичко под ръка

Благодарение на голямото място за съхранение в комбинация с добре обмислено вътрешно разпределение, раницата за количка предлага много място за всичко, от което се нуждаете в движение. В голямото основно отделение лесно се прибират памперси, дрехи за смяна, играчки и др. Допълнителните интегрирани джобове във вътрешността гарантират, че всички прибори са добре организирани и имат своето място, така че да са винаги под ръка, дори и в пълна раница.

 

Добре обмислени външни отделения

Детето ви е гладно по пътя и изведнъж всичко трябва да стане много бързо? Няма проблем, тъй като бебешките бутилки не само могат да се прибират отделно в голямото външно отделение, изолационното покритие също така гарантира, че приготвените бутилки остават топли за дълго време. Вие също сте добре подготвени - външното отделение за мокри кърпички има допълнителна вдлъбнатина, която, подобно на диспенсър за мокри кърпички, позволява кърпичките да се изваждат, без да се налага да се вади опаковката от отделението. За вашите лични вещи като ключове, мобилен телефон или портфейл има допълнително външно отделение - защитено от кражба отвътре - безопасно място за съхранение.

 

Лесна смяна на памперса

Ако пътувате за по-дълъг период от време, в крайна сметка ще трябва да смените памперса на вашето бебе. Въпреки че има обществени места за преобличане, не искате просто да сложите бебето си върху постелка за повиване на някой друг. За да можете да преобличате бебето си хигиенично, когато сте навън, раницата за количка включва допълнителна постелка за повиване. Благодарение на устойчивия на замърсявания и водоотблъскващ материал, тя може да се почиства бързо и лесно след всяка употреба - за дългосрочна хигиенна употреба.

 

Удобно носене

Раницата може лесно да се прикрепи към количката и не е необходимо да се носи отделно. А когатоя я носите на гърба, тежестта и се разпределя равномерно върху двете рамене, като по този начин предпазва гърба. Регулируемите по размер, подплатени презрамки осигуряват допълнителен комфорт при носене.

 

Просто и гъвкаво закрепване

Раницата за количка се предлага с 2 кукички Clip&Go. Прикрепват се към дръжката на количката с велкро и позволяват лесното закрепване на раницата към количката: просто закачете раницата за карабинера и сте готови да тръгнете. Щипките могат да останат върху количката, без да пречат и винаги са готови за следваща употреба.

 

Спецификация

Clip&Go фиксатори за закачане

Размери: 42 x 25 x 18 см

Постелка за повиване: 58 x 40 см

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024