84211 Reer чанта за бебешка количка


Производител: Reer
Модел: NEW023437
Наличност: В наличност
24.69лв.
-+

Growing-rpet_Website_Banner.jpg

Добре подготвени навън

На разходка никога нямате достатъчно място за бебешките вещи. С тази пазарска чанта за количка Growing, количката се превръща в практичен спътник за пазаруване, в която могат да се поберат ежедневните покупки, както и играчки или храна за вашето дете.

Екологично съзнателен и устойчив

Благодарение на пестящото ресурси производство, пазарската чанта за количка Growing е особено устойчива. Всички продукти от гамата Growing са направени от възобновяеми или рециклирани суровини. За чантата е използван полиестер, който не е направен от суров петрол, както е при конвенционалните производствени методи, а от 2 рециклирани PET бутилки. Рециклирането на стари пластмасови бутилки не само намалява отпадъците, но и спестява изкопаеми ресурси.

Място за всички важни бебешки неща

Чантата за количка ви предлага повече място от обикновените чанти за количка и също така е много по-лека. Благодарение на голямата чанта с допълнително място за съхранение, вие не само разполагате с достатъчно място за ежедневни покупки от пазаруване, но и резервните дрехи за вашето дете. Вашите ценности могат да бъдат безопасно прибрани в джоба с цип в чантата. Когато детето ви надрасне количката, чантата все още може да се използва често: например като пазарска чанта или за пътувания сред природата.

Удобно носене

Благодарение на допълнителните интегрирани велкро ленти, чантата може лесно да се прикрепи към количката и не е необходимо да се носи отделно.

Информация за продукта

  • С велкро закопчаване - лесен за закрепване и регулируема към идеалната ширина на количката
  • С практични дълги дръжки за носене
  • Голямо вътрешно отделение за лични ценности
  • Размери: 45 х 38 х 11 см
  • Съдържание: 1 бр

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024