82069 Reer протектори за ъгли оп.12


Производител: Reer
Модел: NEW023753
Наличност: В наличност
18.99лв.
-+

Внимание, опасност от удар!

Когато детето ваочне да се движи, направи първите си стъпки и започне да се държи за мебелите, острите ъгли крият риск от нараняване.

С пакета от 4 протектора за ъгли от reer можете да защитите острите ъгли на плотове за маси и мебели, както и первази на прозорци и по този начин да предотвратите наранявания.

Цялостна защита

С протекторите за ъгли можете да защитите детето си от болезнени удари или по-лоши наранявания при сблъсък с остри ъгли.

Кръглата му форма обхваща изцяло заострения ъгъл, а омекотяващата материя също нежно смекчава удара. За цялостна защита препоръчваме да се сложи протектор както отгоре, така и отдолу, като по този начин защитава целия източник на опасност.

Разнообразна употреба

Не само масите имат заострени ъгли. Ето защо предпазните ъгли са универсални и еднакво подходящи за шкафове, первази, маси за повиване, бюфети и много други.

Няма значение от какъв материал е изработена мебелта, защото нашата специална самозалепваща лента осигурява сигурно закрепване върху голямо разнообразие от повърхности като дърво, лак, мрамор и др.

Висококачествен материал

Малките деца откриват околната среда с всичките си сетива. Ето защо протекторите за ъгли са устойчиви и на ухапване.

Освен това не съдържа вредни вещества като BPA и латекс и други критични вещества. За разлика от много прозрачни предложения за защита на ъгли, този модел не съдържа PVC. В резултат на това неговият устойчив на слюнка и пот материал е напълно безвреден, дори и да бъде близан.

Прозиращ дизайн

Дневната е нашетп място за приятно прекарване на времето и пространство за дълги часове заедно. Ето защо държим да я направим възможно най-комфортна с уютна атмосфера и идеално съчетани детайли.

За да наруши възможно най-малко оазиса на благополучието и да се впише хармонично във всяка концепция, портекторът за ъгли е изработен от прозрачен материал.

Лесно поставяне/ махане и сигурно задържане

Протекторът за ъгли се използва бързо и лесно. Просто почистете повърхността, отстранете защитното фолио от предварително монтираната самозалепваща лента и натиснете здраво протектора върху ъгъла за 1 минута – готово.

Високоефективната, двустранна лента PowerTape осигурява здрава фиксация и предотвратява нежелано отлепване. Ако защитата на ъглите вече не е необходима, тя може да бъде премахната, без да оставя остатъци и без да повреди повърхността.

 

Информация за продукта

  • Предпазва от наранявания при остри ъгли
  • Прозрачен и ненатрапчив
  • Без вредни вещества, PVC, BPA и латекс
  • Изключително мек материал обхваща целия ъгъл
  • Лесен монтаж с предварително монтирана лепяща лента
  • Силно задържане и се отстранява без остатъци
  • Универсално приложими: маси, шкафове, скринове, первази и много други.
  • Цвят: прозрачен
  • Съдържание: 12 броя вкл. лепенки
  • предлага се и в ценна опаковка с 6 части

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024