80300 Reer IP камера бебефон


Производител: Reer
Модел: NEW022231
Наличност: В наличност
179.55лв. 149.00лв.
-+

IP BabyCam - умната бейби камера на Reer


Сигурна връзка с детето ви

Безопасността и благополучието на детето е приоритет номер едно на родителите. Вие винаги искате да знаете, че детето се чувства добре, когато е в леглото. Тъй като не можете постоянно да го наблюдавате докато спи, имате нужда от нещо, което да предоставя надежден мониторинг.
С IP BabyCam Вие ще останете в постоянен контакт с детето си и ще бъдете информирани за неговото благополучие. Тя ще ви даде прозорец в стаята на вашето дете и ще ви позволи да се отпуснете без да нарушавате ценния сън на вашето дете.


Защитена връзка с IP технологията

Благодарение на цифровото предаване с IP технология, ще имате сигурен достъп до вашата BabyCam навсякъде по света. Всички данни са кодирани и предадени на вашето мобилно устройство. С уникалния идентификационен номер на камерата и паролата по ваш избор, вашите данни ще бъдат защитени срещу трети лица. Благодарение на IP технологията, няма ограничения за обхвата на монитора за бебета и ще се радвате на ясен пренос, когато вашето мобилно устройство има прием.


Лесна настройка с безплатно приложение

За да използвате мобилното си устройство като родителска единица за IP BabyCam, първо трябва да изтеглите безплатното приложение в App Store или Google Play, в зависимост от вашата операционна система. Можете да свържете IPCam с устройството само с няколко кликвания и след това да започнете предаването. Можете също така да свързвате няколко камери с вашия смартфон. Камерата може да изпраща данните на няколко мобилни устройства. Така например, бабите и дядовците също могат да държат под око детето ви, докато спи здраво.
Приложението може да се използва със смартфони и таблети.


Ниски нива на радиация за активиране на движението и шума

Предаването може да започне веднага щом приложението е активирано на устройството ви и IPCam е включен. Предаването ще започне, но няма да бъде непрекъснато. Ако камерата не установи никаква активност, IPCam ще премине в режим на готовност, като по този начин ще намали излъчването. Веднага след като детето ви се движи или камерата открие звук, то ще се включи автоматично и ще изпрати изображения на вашия смартфон. Те ще бъдат изпратени на вашия телефон като известия за натискане. Можете да регулирате нивото на шума, при което камерата трябва да започне да предава.

Кристално чисто изображение и видео предаване и записване на HD разделителна способност

IP BabyCam има камера с висока разделителна способност и предлага кристално чисто изображение и видео предаване. Можете да запазвате изображенията, предавани на вашия телефон, и да ги отваряте по всяко време. Ако искате да наблюдавате внимателно детето си, можете да увеличите изображението с 4-кратно цифрово увеличение (контролируемо чрез приложението), за да видите още повече подробности.


Нежно успокояване с двустранна интеркомна функция

Познатият звук на гласа на родителя често успокоява бебето. Благодарение на високоговорителя, интегриран в IP BabyCam, можете да използвате приложението, за да говорите директно с детето си. Това ще ви позволи да успокоите детето си от дневната или докато сте на път към детската стая.


Дръжте детето си под око, дори и на тъмно с функцията за автоматично нощно виждане

IP BabyCam използва инфрачервена технология за осигуряване на висококачествена картина, дори и да е тъмна в стаята на детето ви. Това ще ви даде възможност да видите дали детето ви действително спи или е будно в леглото. Превключването между функцията за преглед на ден и нощ се извършва автоматично.


Прецизна инсталация за перфектен изглед с практична сферична топка и стенен монтаж

Гъвкавата въртяща се и накланяща се сферична шайба на камерата му дава 110 ° зрително поле. Този панорамен изглед ще Ви даде възможност да видите цялата стая и винаги да държите детето си наоколо. Благодарение на монтажа на основата и стената, IPCam може лесно да бъде инсталиран на стена или таван или прикрепен към масата.


Информация за продукта:
 • Цифрово предаване - IP технология
 • Неограничен обхват
 • Директно предаване на мобилното ви устройство
 • Лесна и бърза инсталация чрез приложението (достъпно безплатно в AppStore или GooglePlay)
 • Съвместими със смартфони и таблети
 • Интелигентно, регулируемо движение и чувствителност към шума
 • HD камера с висока разделителна способност за кристално ясна картина и видео предаване
 • Автоматична функция за нощно виждане
 • Двупосочна аудио интервенция функция
 • 4x цифрово увеличение чрез приложението
 • Заснемане на изображения и видео
 • Вкл. монтиране на стена
 • Съдържание: 1x IP BabyCam, 1x USB захранване, 1x USB заряден кабел, адаптер за стенен монтаж Icon Isolierflasche

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Разглеждани продукти
Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024