79284 Reer гризалка розова


Производител: Reer
Модел: NEW023750
Наличност: В наличност
18.99лв.
-+

Търсите универсална играчка за вашето бебе?

Тогава топката за захапване и хващане Reer Bite&Play е идеална за вас. Леката, гъвкава топка е страхотно забавление дори за най-малките, а също така е идеална като помощно средство за никнещи зъбки. Топката 2в1 не само облекчава потискащата болка при никнене, но същевременно създава игриво разсейване.

Насърчава фината моторика

Топката за захващане се състои от внимателно подбрани елементи, всички от които могат да имат положителен ефект върху ранното детско развитие. Изключително големите отвори и лекото и тегло позволяват дори на най-малките да хващат и задържат топката самостоятелно. Това насърчава двигателните умения, координацията око-ръка и рефлексите и мускулите за захващане.

Различните масажни елементи също игриво стимулират усещането за допир на вашето бебе.

Успокояващо средство за никнене на зъби

благодарение на различни масажни структури

Болезнените венци могат да бъдат успокояващо масажирани чрез леко дъвчене. Вместо да дъвче собствените си ръчички, можете да предложите на детето си топката за зъбки като идеално средство за облекчаване на болката. С различните си структури, тя осигурява успокояващ масажен ефект и разнообразно усещане при хапане.

Здрава и гъвкава

Изработена от висококачествен материал

За безопасна и дълготрайна употреба, Bite&Play е изработен от издръжлив силикон - 100% без опасни замърсители като BPA, PVC или фталати.

Мекият и гъвкав материал може да се мачка, огъва и напълно деформира, без да се счупи. Независимо от това, той е толкова здрав, че дори преживява честото дъвчене без повреди.

Лесно почистванеЛесно почистване

може да се мие и стерилизира на пара

След употреба топката за зъби може да се измие бързо и лесно под топла течаща вода. За особено хигиенично почистване топката може да бъде изварена или стерилизирана на пара в стерилизатор.

информация за продукта

  • Различни повърхностни структури за нежен масаж
  • Облекчава натиска и подпомага никненето на зъби
  • Лесен за хващане
  • Насърчава фината моторика, както и чувството за игра и допир
  • Материал: силикон
  • Стерилизиращ се на пара

 

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024