79112 Reer аспиратор за нос Soft&Clean


Производител: Reer
Модел: NEW023406
Наличност: В наличност
12.34лв.
-+

Помага при запушенo бебешкo носле

Бебетата все още нямат напълно развита имунна система, поради което често страдат от настинки. По-специално запушеният нос. Това оказва значително влияние върху благосъстоянието на бебето, тъй като бебетата дишат само през носа си през първите няколко месеца от живота. Могат да се появят съпътстващи симптоми като проблеми със съня и храносмилането, както и вторични заболявания на ушите, параназалните синуси и дихателните пътища.

Назалният аспиратор помага за отстраняване на секретите от носа на бебето и позволява на бебето да диша по-свободно.

Нежно отстраняване на назалния секрет благодарение на мекия, гъвкав и малък смукателен накрайник

Носният аспиратор Reer нежно и безболезнено премахва досадните назални секрети благодарение на гъвкавия си смукателен накрайник. Формата на мекия силиконов накрайник е адаптиран към бебешките нослета. Това прави поставянето в малките ноздри особено лесно. Кръглата форми и меката структура ефективно предотвратяват дразнене на чувствителната носна лигавица и наранявания на носа - дерматологично тестван.

Удобна употреба, благодарение на голямата помпа

Ергономичният и функционален дизайн на топката на помпата ви позволява да я използвате бързо и лесно. Ако стиснете топката, създавате отрицателно налягане в назалния аспиратор. Ако сега бавно намалите налягането, носният секрет ще бъде засмукан през смукателния накрайник в смукателното тяло. Материалът, подобен на каучук TPE (термопластични еластомери, без BPA) предлага на пръстите ви неплъзгащ се захват.

Хигиенично съхранение - може да се демонтира и стерилизира с пара

След употреба можете бързо и лесно да разглобите назалния аспиратор и да го почистите с нежен препарат и топла вода. След това отделните части могат да бъдат стерилизирани с пара. След това почистеният всмукателен накрайник може да се постави с главата надолу в смукателното тяло, така може да се съхрани стерилно до следващата употреба.

Спецификация:

Подходящ за бебета и малки деца

Изключително безопасен: няма малки части, които могат да бъдат погълнати

Премахва назалния секрет, без да дразни чувствителната носна лигавица

С нежен и мек всмукателен накрайник

Хигиенично съхранение след стерилизиране

Материал: 100% TPE

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024