78020 Reer кутия за кабели


Производител: Reer
Модел: NEW022870
Наличност: В наличност
47.49лв.
-+

Внася организирана сигурност и в най-малките пространства

Когато бебето започне да пълзи и ходи, вече нищо не е безопасно. Всичко е там, за да бъде проучено. Като родители ние сме постоянно заети с осигуряването на околната среда и намаляването на източниците на опасност. Авариите, свързани с електричество, могат да бъдат много сериозни и трябва да бъдат предотвратени на всяка цена.

Кабелната кутия CableGuard позволява да се подреждат кабелите и да се крият тапи от малки ръце. Осигурява надеждна защита от електрически аварии у дома.

Особено защитен от деца

със заключващ се капак

Гнездата и мулти-щепселите с червени светлини са изключително привлекателни за бебетата в тяхната изследователска фаза. Капакът на кутията държи кабелите сигурно да се съхраняват далеч от малки пръсти. Вградената блокировка за усукване предотвратява свалянето на капака от малки деца и гарантира, че децата нямат достъп до опасните контакти.

Предотвратява отключване

и скрива кабели, които се прокрадват по пода

Тъй като гнездата обикновено са разположени в близост до пода, понякога се получава усукване помежду им. Получената плетеница от различни кабели може бързо да се превърне в опасност при ходене за краката на малките деца. По-лошото е, че дългите кабели представляват опасност от удушване, ако детето ви започне да играе с тях. Кутията CableGuard позволява да се подреди кабелната плетеница и предпазва детето ви от опасни наранявания.

Особено защитени от деца

със специално прокарване на кабели

Кабелите могат да представляват опасност от удушаване за малките деца. Те твърде лесно се оказват около врата на детето по време на игра. Когато кабелите са сигурно съхранявани в кабелната кутия, специалното прокарване на кабелите в отворите не позволява на детето ви да издърпа кабела, осигурявайки безопасно за деца решение.

 Универсално приложим и добре обмислен

с много място и вградено захранване на кабела в капака

Кабелната кутия позволява лесното сортиране на щепселите в обширно пространство от 30,5 х 13,5 х 3,5 см. Внася ред в горната и долната част на всяко натъпкано бюро и до всяко пространство, където се събират много кабели. Подходящ е за 3- и 4-посокови мулти-щепсели с превключватели, таймери и големи захранващи блокове. Захранванията на кабелите в капака позволяват зареждане на мобилни телефони и таблети, без да търсят безкрайно правилния кабел за зареждане.

Няма риск от натрупване на топлина

с интегрирани прорези за проветряване

Не са рядкост зареждащите кабели да се прегряват. Защитата на вашите устройства изисква постоянна циркулация на въздуха в кутията. Ето защо вентилационните процепи са интегрирани в долната част на кутията. Изходните отвори отстрани осигуряват допълнителна циркулация на въздуха и позволяват захранването на кабелите навътре и навън, предотвратявайки тяхното прегряване.

 Качество и дълготрайност

благодарение на висококачествените материали

Със своя дискретен, модерен дизайн, кабелната кутия се вписва идеално във всеки дом. Лесната грижа за ABS пластмаса прави корпуса особено еластичен и здрав, а следователно и много издръжлив. Гумените крачета против приплъзване гарантират, че кутията ще бъде на мястото си.

Детайли за продукта

За безопасно съхраняване на захранващи кабели от деца

Защита от опасни електрически аварии и техните последици

Детско предпазно затваряне със специално въртящо се копче

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024