73020 Reer система против преобръщане


Производител: Reer
Модел: NEW021966
Наличност: В наличност
28.49лв.
-+

Предпазва от наранявания, причинени от преобръщане на мебели

 

Децата изследват домовете си с нарастваща активност и любопитство. Съдържанието на шкафовете представлява особен интерес за най-малките. Когато започват първите си опити за изправяне и ходене, те се издърпват нагоре или се катерят по предмети като мебели или рафтове. Теглото на детето може да накара мебелите и всякакво съдържание или предмети върху мебелите да се преобърнат, наранявайки го. Прилагайки комплекта за закрепване на мебели, Вие позволявате на детето си да започне безопасно да открива заобикалящата го среда.

2 опции за монтаж: залепване или завинтване

 

Комплект за закрепване на мебели може да бъде прикрепен чрез залепване, или чрез завинтване. Специално разработената самозалепваща лента може да се отстрани, без да оставя отпечатък. При вариант със завинтване, винтовете са от задната страна на мебелите, така че да не се получават видими следи.

Надеждно задържане благодарение на регулируемата лента

 

Чрез просто натискане, каишката на защитата срещу накланяне, може да бъде индивидуално регулирана. По този начин се осигурява здраво, точно и сигурно задържане. Ако шкафът, скринът или рафтът трябва да бъдат преместени за почистване, каишката може лесно да бъде свалена.

Иновативна закрепваща кука за монтиране без отвертка и без инструменти върху стени от мазилка

 

Накрайникът за самопробиване позволява иновативната закрепваща кука да бъде лесно прикрепена към гипсови стени чрез просто и лесно въртене. Не са необходими инструменти. По желание, в зависимост от състоянието на стената, тя може да бъде здраво закрепена с помощта на предоставените винтове.

Спецификация

Предпазва от наранявания поради преобръщане на мебели

Ненатрапчива инсталация на гърба на мебелите

Лепило или монтаж на винт

Сигурен захват благодарение на индивидуално регулируемата каишка

Монтаж на стени от гипс без винтове или инструменти

Цвят: бял

Материал: пластмаса

Съдържание: 2 ленти, вкл. монтажен материал

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024