71050 Reer заключване на чекмедже


Производител: Reer
Модел: NEW022901
Наличност: В наличност
14.24лв.
-+

Надеждно заключва шкафове и чекмеджета от любопитни детски ръце


Съдържанието на шкафове и чекмеджета, както и съдомиялни, хладилници и микровълнови печки са особено вълнуващи за децата. След като се научат да пълзят и да ходят, лесно могат да достигнат до дръжки и предмети, които не са удачни за детските ръце, като ножове или почистващи препарати.

Безопасната закопчалка за шкафове и чекмеджета ви помага да защитите малкото си от опасност, като ви позволява да заключвате по детски начин различни предмети, включително шкафове и други помещения за съхранение.

Качество и безопасност

тествано съобразно стриктни стандарти

 

За да предложите на бебетата и малките деца максимална защита, продуктите на Reer се контролират в съответствие със строги стандарти за тестване. Елементите не само преминават през вътрешни тестове, но и се тестват от независими институции. Нашата предпазна закопчалка за шкафове и чекмеджета е тествана в съответствие с действащия стандарт EN 16948: 2017. Успешно е преминал тестове за задържане, тестове за дълголетие и стрес тестове. Дори при големи натоварвания бравата запазва своята адхезивна здравина и остава стабилно прикрепена към мебелите. Дори след продължителна употреба механизмът за отваряне остава труден за отваряне от ръцете на децата. Закопчалката е здрава: Без разделяне или счупване, здрава както винаги дори и след като е била използвана над 5000 пъти. Само предпазните брави за шкафове и чекмеджета, които са тествани съгласно този стандарт, предлагат достатъчно и сигурно задържане и гарантират безопасна работа дори след дълги периоди на употреба.

Универсално приложение

за шкафове, чекмеджета и много други мебели

Предпазната закопчалка може да бъде прикрепена към всяка мебел, която позволява монтиране на ъгъл (не е подходящо за вдлъбнати чекмеджета). Тя ви позволява надеждно да заключвате шкафове и чекмеджета, в които например се съхраняват лекарства или остри предмети, като ножове или ножици. В допълнение, електрическите уреди с равнинни повърхности могат да бъдат закрепени. Това не позволява на детето ви да влиза в контакт с крехки предмети, а хладилникът да се размразява поради случайно отваряне. Благодарение на простия си, модерен дизайн, многофункционалната предпазна ключалка е подходяща за всеки тип дом.

Лесно отваряне с една ръка

удобна работа за възрастни

Трикратният заключващ механизъм на шкафа и заключването на чекмеджетата надеждно защитава вашите мебели срещу малки изследователи. За възрастни обаче може лесно да се отвори с една ръка. Просто едновременно натиснете трите бутона и издърпайте чекмеджето едновременно.

Изключително безопасна

автоматично заключване

Двата защитни елемента са фиксирани към устройството и автоматично се заключват, когато чекмеджето е затворено. Щом чекмеджето се затвори, ключалката ще се активира сама. Никога няма да се притеснявате, че сте забравили да заключите чекмеджето.

Бърза и лесна инсталация

без дупчене

Двата модула се монтират бързо и лесно с помощта на предварително поставената специално разработена лента за безопасност. Лентата гарантира, че ключалката е сигурно монтирана, като същевременно не оставя никакви остатъци, след като детето ви е достатъчно голямо, за да може да се свали закопчалката.

Детайли за продукта:

Закопчалка за шкафове, чекмеджета и електронни устройства

Здраво закрепване и отстраняване без остатъци

Лесно за отваряне от възрастни: без усилия с една ръка

Тествана съобразно стандарт EN 16948:2017

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024