71020 Reer заключване за шкаф


Производител: Reer
Модел: NEW021848
Наличност: В наличност
17.09лв.
-+

Затваря надеждно шкафове и чекмеджета срещу любопитни детски ръце

 

Съдържанието на шкафовете е особено вълнуващо за най-малките. След като се научат да пълзят и да ходят, те лесно могат да достигнат до предмети, които не принадлежат на ръцете на децата, като остри предмети или отровни почистващи препарати. За да предпазите малкото си съкровище от подобни опасности, особено важно е да заключите шкафовете с брава, защитена от деца.

Лесно и бързо сглобяване без мерене или маркиране

 

Заключването на шкафа се доставя с практичен помощник за сглобяване, което прави тромавите измервания и маркиране ненужни. Той позволява прецизно закрепване за още по-голяма сигурност. Просто изберете вида на закрепването, който съответства на вашата мебел, свържете ключалката към закрепващия компонент, поставете го върху шкафа, залепете или завийте - това е всичко. Сглобяването става детска игра! Сглобяването се извършва от вътрешната страна на шкафа, така че външните повърхности на вашите мебели да останат незасегнати.

Висок комфорт и лесно боравене благодарение на лесното отваряне и затваряне за възрастни

 

Шкафовете и съдържанието им са безопасно заключени далеч от малките изследователи. За възрастни обаче е лесно да отворят ключалката с една ръка. Включена е практична магнитна стойка за стена, за да може ключалката да се съхранява безопасно, когато шкафът е отворен и да може да се намери отново по всяко време. Червената маркировка ви напомня да активирате заключването отново, когато присъстват деца.

Подробности за продукта:

Прост и бърз монтаж - без измерване или маркиране

Монтажът се извършва вътре в шкафа

Избираем метод на монтиране: завинтване или залепване

Специално разработената самозалепваща лента осигурява здраво задържане и отстраняване без остатъци

Цвят: бял

Материал: пластмаса

Съдържание: 1 брой вкл. закрепващ материал

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024