700010 Guardino универсална преграда за врата


Производител: Guardino
Модел: NEW023745
Наличност: В наличност
113.05лв.
-+

С гамата Guardino

ние се насочваме към родители, които все още не са влезли в близък контакт с темата за сигурността. Сред продуктите на Guardino ще намерите прости и неусложнени защитни устройства за малки деца.

Продуктите Guardino предлагат надеждна основна защита и отговарят на стандартите и разпоредбите за безопасност на децата. Те се закрепват лесно и осигуряват усещане за защитеност у дома.

Сглобяване без пробиване и винтове, само скоба за здрава безопасност на детето като динозавър

Принципът е толкова гениален, колкото и прост: поставяте решетката между двете рамки на вашата врата и регулирате затягащите скоби на правилната дължина. Вече сте го направили: кухнята, стаята за хоби или долният край на стълбите са безопасни за децата. Вие поддържате връзка с вашето малко любимо и вашето малко любимо стои извън опасната зона.

Подходяща за проходи 82 - 88 см с височина 75 см

Сглобяемата решетка Guardino е подходяща за закрепване на повечето стандартни врати. С регулируема дължина могат да се обезопасят проходи и стълби с ширина 82 - 88 см.

Идеалното устройство за безопасност на децата: Предпазната преграад може да се използва като врата или за ограждане на стълбище

Независимо дали искате да държите детето си далеч от горещия котлон, цвъртящите тигани и ножовете в кухнята, дали искате да го предпазите от безбройните висящи кабели в кабинета или искате да попречите на детето си да се катери по стълбите и евентуално падане: Тази преграда Guardino е вашият верен спътник във всички ситуации.

Отваря се в двете посоки за максимално удобство

Можете лесно да отворите предпазната решетка Guardino в двете посоки. Без значение дали искате да излезете от стаята или искате да влезете, можете лесно да отворите в посоката, в която вървите и няма да бъдете възпрепятствани, без странни маневри - особено полезно ако имате нещо в ръцете си.

Двойна заключваща система, не се отваря от деца, но е много удобна за възрастни

Затварянето на вратата със скоба Guardino разбира се е защитено от деца. Това е така, защото се нуждаете от две движения, за да го отворите.

Първо дърпате назад плъзгача, след това повдигате решетката - звучи ли лесно? За вас е, за вашето дете това е препятствие, което не може да преодолее.

 

Пада обратно в ключалката, когато е на път да бъде затворена

Вероятно и вие го знаете, понякога нещата трябва да се направят бързо и не можете сами да затворите преградата веднага. За щастие,с Guardino това е лесно. С натискане пада обратно в ключалката. Не е необходимо да го затваряте активно: без натискане на бутон, без дърпане на лост, достатъчно е едно натискане. Вратата прави "щракване" и е затворена, защитена от деца.

 Възможност за добавяне на модули за разширение:

 Арт. Номер 700011 - 7 см

 Арт Номер 700012 -14 см

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024