66024 Reer надуваеми плувки


Производител: Reer
Модел: NEW024143
Наличност: В наличност
23.74лв.
-+

MySwimBuddy - за безопасно изживяване във водата!


След като детето ви се научи да плува, във водата се отваря свят на забавления и приключения. Повечето деца обичат да лудуват в басейна и да изпитат освежаващото усещане на водата, което е толкова различно от всичко друго. За да сте сигурни, че плуването е не само забавно, но и безопасно, правилните аксесоари за безопасност при плуване са от съществено значение. 

Надуваеми плувки MySwimBuddy

Те ще се превърнат в най-верния спътник на вашето дете във водата! Изработени от изключително здрав полиестер, с дебелина 0,3мм, мека вътрешна част, плувките са подходящи за деца от 1 до 6 години ( 11 до 30 кг) - за целия период, в който детето ще се нуждае от подкрепа в овладяването на новото умение! 

Как се ползват:

Надуваемите плувки MySwimBuddy на Reer са направени от 2 отделения с вентил и триъгълна форма. Предназначени са за носене само на горната част на ръцете и от деца, които могат да държат сами главата си изправена. За лесна и правилна употреба са нужни само няколко стъпки:

  1. Надуйте едното отделение
  2. Поставете плувките на ръцете на детето 
  3. Надуйте второто отделение

Готови за забавление!

Важно! Плувките не предпазват от потапяне, само подпомагат усвояването на уменията за плуване във водата. Не оставяйте децата без надзор, дори да са с тях.

Спецификация:

Размер надути: 13х18 см

Материал: PVC; Полиестер 98%;Еластан 2%

Отговаря на стандарт: EN 13138-1 2021 Клас B

Постижения:

Серията MySwimBuddy e част от топ10 полезни продукти за бебето за 2024 от едноименната немска маркетинг кампания. 

   

Важи при поръчка от сайта на бебешки продукти, дрехи за бременни, аксесоари за бременни, бельо за бременни или обзавеждане за бебешка стая на обща стойност над 150 лева  

Прочети повече

Безплатна доставка при закупуване на бебешки и детски продукти

Включително бебешки стоки (без дървени мебели), аксесоари за бременни, бельо за бременни и козметика за бременни на обща стойност над 100 лева

Прочети повече

Последни новини от блога
Powered By OpenCart
BabyBoombg.com © 2024